ReloadingData
Yetkin
Yıllarca Jailbreak kullandığım için çoktan normal geliyor bunlar bana. 
Dışarıdan uygulama yükleme desteği tek başına yetersiz bir özgürlük. Android seviyesine gelebilmeleri için çok şeyden taviz vermeleri gerekiyor.Artık Android'in bir üstünlüğü kalmayacak desenize.
Vermemeleri lazım. Çünkü IPhone'nin ağırlığı kalmaz. Hadi bir şekilde ab için bir şeyler yapıyorlar gene yapmazdı çünkü ağırlığını korumak istiyor.Dışarıdan uygulama yükleme desteği tek başına yetersiz bir özgürlük. Android seviyesine gelebilmeleri için çok şeyden taviz vermeleri gerekiyor.
Artık Android'in bir üstünlüğü kalmayacak desenize.
Ağırlığını koruyan bir iPhone var takdir ediyorum kendisini ama ab işin içine girince mahvediyor her şeyi IPhone'nin ağırlığına el koyuyor resmen ab.Fiyat farkı olacak.
Type-C ‘de getirdi unutmamak lazım.
Ama her IPhone'lere gelecek mi O'da var. Eğer her IPhone'lere gelecekse gene de benim açımdan kötü Android özenme olayı doğuyor ama ab işin içinde olunca garipleşiyor olay.Kendim için değişen bir şey olmayacak, IOS cihazıma henüz dışarıdan bir uygulama yükleme ihtiyacı duyduğumu hatırlamıyorum. Yine de işine yarayack bir kesim vardır elbet, hayırlı olsun.
Ağırlığını koruyan bir iPhone var takdir ediyorum kendisini ama AB işin içine girince mahvediyor her şeyi IPhone'nin ağırlığına el koyuyor resmen AB.
App Store'da bulunan uygulamaların hepsi virüssüz değil. iPhone telefonlara virüs bulaştırmak sandığından kolay.