Apple degisimi baslatti. Yapmak zorundaydi. Cunku android gercekten cok iyi calismaya basladi. Mesela S23+ almak istiyorum iphone yerine.

Telefon piyasasına yıllardır bakmıyorum, hatta son Android sürümünden falan bile bihaberim. Android'in iyi çalışmaya başlaması ve Apple'ın bu değişikliği getirme konusundaki sebepler nedir?

App Store'a uygulama yayınlanmadan veya herhangi bir güncelleme yayınlanmadan önce Apple tarafından oldukça katı kriterlerle hem otomatik yazılımla hem doğrudan mühendisler tarafından inceleniyor.
Elie ilk çarpan link sabah linki oldu kusura bakmayın.

konudaki arkadaşlar bütün teknoloji cahiliyetlerini göstermişler.

Ağırlık knk aynen, telefonla video çekilmiyordu millet jailbreak atıyordu telefona video çekmek için.

Telefon piyasasına yıllardır bakmıyorum, hatta son Android sürümünden falan bile bihaberim. Android'in iyi çalışmaya başlaması ve Apple'ın bu değişikliği getirme konusundaki sebepler nedir?
Hocam bence Android daha kolay dosyalara erisim vs. Apple kapali kutu. Bu arada iphone guzel gercekten ona lafim yok. Milyoner olsam alirdim pro max modelini.

İyi olmuş. EU, iyi kararlar alıyor. Bu arada Type-C geldiği zaman iPhone'u çöp ettiler diyen arkadaşlar yine klavye başına geçmiş. Ağırlığı falan kalmadı ne demek ya?