Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 9 Nisan 2024 #11 3635 dedi: Resident Evil 4 remake ve Resident Evil Village çalışıyor. Death Stranding'e neden şaşırdınız? Genişletmek için tıkla... Yakında RDR 2 oynayacağız galiba.
3635 dedi: Resident Evil 4 remake ve Resident Evil Village çalışıyor. Death Stranding'e neden şaşırdınız? Genişletmek için tıkla... Yakında RDR 2 oynayacağız galiba.
3 3635 Becerikli Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 366 9 Nisan 2024 #12 Vira dedi: Bence de, şu an hangi oyun çıksa ilk App Store'ye çıkıyor. Mesela Secret Neighbor. Hello Neighbor'un Online versiyonu. Bayağı bir yıldır App Store'de var ama hala Android'de yok. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi Android'in güçsüz olması değil. Çok çeşit android telefon olduğu için optimizasyonla uğraşmamak istemeleri.
Vira dedi: Bence de, şu an hangi oyun çıksa ilk App Store'ye çıkıyor. Mesela Secret Neighbor. Hello Neighbor'un Online versiyonu. Bayağı bir yıldır App Store'de var ama hala Android'de yok. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi Android'in güçsüz olması değil. Çok çeşit android telefon olduğu için optimizasyonla uğraşmamak istemeleri.
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 9 Nisan 2024 #13 MEQ dedi: Sogutma ve port sorunu cozulurse iPhone artik cep bilgisayari olur. Genişletmek için tıkla... Port sorunu? iPhone 15'in S24 Ultra'dan port olarak kalır yanı yok. 3635 dedi: Bunun sebebi Android'in güçsüz olması değil. Çok çeşit Android telefon olduğu için optimizasyonla uğraşmamak istemeleri. Genişletmek için tıkla... Ben güçsüzlüğü demiyorum. İşte bu bile bir sebep. Kaç tane cihaza uyumlu yapmanız lazım.
MEQ dedi: Sogutma ve port sorunu cozulurse iPhone artik cep bilgisayari olur. Genişletmek için tıkla... Port sorunu? iPhone 15'in S24 Ultra'dan port olarak kalır yanı yok. 3635 dedi: Bunun sebebi Android'in güçsüz olması değil. Çok çeşit Android telefon olduğu için optimizasyonla uğraşmamak istemeleri. Genişletmek için tıkla... Ben güçsüzlüğü demiyorum. İşte bu bile bir sebep. Kaç tane cihaza uyumlu yapmanız lazım.
KS KS 4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 9 Nisan 2024 #14 Vira dedi: Port sorunu? iPhone 15'in S24 Ultra'dan port olarak kalır yanı yok. Genişletmek için tıkla... 24 başka bir şey ama ...
Vira dedi: Port sorunu? iPhone 15'in S24 Ultra'dan port olarak kalır yanı yok. Genişletmek için tıkla... 24 başka bir şey ama ...
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 9 Nisan 2024 #15 Vira dedi: Yakında RDR 2 oynayacağız galiba. Genişletmek için tıkla... Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz.
Vira dedi: Yakında RDR 2 oynayacağız galiba. Genişletmek için tıkla... Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz.
KS KS 4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 9 Nisan 2024 #16 Leclerc dedi: Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Wine'da var, terminalde, güncel GNU/Linux'ta var. Android üzerinden hepsi çalıştırılır.
Leclerc dedi: Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Wine'da var, terminalde, güncel GNU/Linux'ta var. Android üzerinden hepsi çalıştırılır.
3 3635 Becerikli Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 366 9 Nisan 2024 #17 Vira dedi: Ben güçsüzlüğü demiyorum. İşte bu bile bir sebep. Kaç tane cihaza uyumlu yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece premium cihazlara portlarsa sorunu çözerler ama satış sayısı ne kadar olur bilinmez.
Vira dedi: Ben güçsüzlüğü demiyorum. İşte bu bile bir sebep. Kaç tane cihaza uyumlu yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece premium cihazlara portlarsa sorunu çözerler ama satış sayısı ne kadar olur bilinmez.
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 9 Nisan 2024 #18 4142 dedi: 24 başka bir şey ama... Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ben 24 tercih ederdim ama Apple'nin cihazları da güzel. Ben kapalı olmasını sevmiyorum. Yoksa ekosistem ve işletim sistemi aşırı iyi.
4142 dedi: 24 başka bir şey ama... Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ben 24 tercih ederdim ama Apple'nin cihazları da güzel. Ben kapalı olmasını sevmiyorum. Yoksa ekosistem ve işletim sistemi aşırı iyi.
KS KS 4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 9 Nisan 2024 #19 Vira dedi: Bence de öyle ben 24 tercih ederdim ama Apple'nin cihazları da güzel. Ben kapalı olmasını sevmiyorum. Yoksa ekosistem ve işletim sistemi aşırı iyi. Genişletmek için tıkla... Ekosistem, lokalde güzel olur. Bunun için iPhone'a gerek yok. Android ve PC ile de rahat ekosistem kurulur. Ben yapıyorum. Her şey kablosuz.
Vira dedi: Bence de öyle ben 24 tercih ederdim ama Apple'nin cihazları da güzel. Ben kapalı olmasını sevmiyorum. Yoksa ekosistem ve işletim sistemi aşırı iyi. Genişletmek için tıkla... Ekosistem, lokalde güzel olur. Bunun için iPhone'a gerek yok. Android ve PC ile de rahat ekosistem kurulur. Ben yapıyorum. Her şey kablosuz.
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 9 Nisan 2024 #20 3635 dedi: Sadece premium cihazlara portlarsa sorunu çözerler ama satış sayısı ne kadar olur bilinmez. Genişletmek için tıkla... İşte oyun yapanlar öyle yapmıyor.
3635 dedi: Sadece premium cihazlara portlarsa sorunu çözerler ama satış sayısı ne kadar olur bilinmez. Genişletmek için tıkla... İşte oyun yapanlar öyle yapmıyor.