Özel optimizasyonla birlikte bence 20 fps çalışır. Downgrade ederler. Switch de bile çoğu oyun çalışıyor.Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Ya aslında bu reklam. Yoksa iPhone 15'te oynanılır yanı yok desek yeridir.Özel optimizasyonla birlikte bence 20 fps çalışır. Downgrade ederler. Switch de bile çoğu oyun çalışıyor.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Ekosistem, lokalde güzel olur. Bunun için IPhone'a gerek yok. Android ve PC ile de rahat ekosistem kurulur. Ben yapıyorum. Her şey kablosuz.
Peki işletim sistemi? iOS kadar akıcı olmaz diye düşünüyorum. (bu arada bende Android kullanıyorum ama Samsung sevmiyorum saf Android daha iyi.
Windows yada GNU/Linux ve Android ile ekosistem rahat olur. Yani iPad'i ikinci ekran olarak kullanan kaç kişi var sanki.Peki işletim sistemi? iOS kadar akıcı olmaz diye düşünüyorum. (bu arada bende Android kullanıyorum ama Samsung sevmiyorum saf Android daha iyi.
Elma ısıran
Üstün
Herkese göre olacak diye bir şey yok. Belki de senin ihtiyacın olan bir Windows'tur.Elimde Apple Macbook Air M3 var. Bilmiyorum yetersiz geliyor bana. Bir Windows rahatlığı sunmuyor macOS.
Şöyle örnek verim. Word Windows'ta anında açılıyor yada Brave, yada VS Code, macOS'te illaha 4-5 sn. bekleyeceğim.Herkese göre olacak diye bir şey yok. Belki de senin ihtiyacın olan bir Windows'tur.![]()
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Windows'ya da GNU/Linux ve Android ile ekosistem rahat olur. Yani IPad'i ikinci ekran olarak kullanan kaç kişi var sanki.
Sadece ikinci ekran değil ki? Mac, iPhone, iPad ve AirPods ile çok güzel ekosistem kurulur. Android'de o kadar iyi ekosistem kuramazsınız.
Ne gibi? Yani ben en son Android'i gamepad olarak kullanıyordum PC'de.Sadece ikinci ekran değil ki? Mac, iPhone, iPad ve AirPods ile çok güzel ekosistem kurulur. Android'de o kadar iyi ekosistem kuramazsınız.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne gibi? Yani ben en son Android'i gamepad olarak kullanıyordum PC'de.
Telefondan kopyalayarak PC'ye yapıştırmak, AirPods'da tek kulaklık ile bir telefondan, diğer kulaklık ile başka bir telefondan müzik dinlemek, MacBook kullanırken IPad'i 2. ekran yapmak. IPhone'larda telefonun kamera tarafını başka bir IPhone'a değdirince ona numaranızı vermeniz (isteğer bağlı, özelleştirilebilir) dahasıda vardır.
Airdrop güzel ama Android'de de kablolu kablosuz aktarım yapılır kolayca.Telefondan kopyalayarak PC'ye yapıştırmak, AirPods'da tek kulaklık ile bir telefondan, diğer kulaklık ile başka bir telefondan müzik dinlemek, MacBook kullanırken IPad'i 2. ekran yapmak. IPhone'larda telefonun kamera tarafını başka bir IPhone'a değdirince ona numaranızı vermeniz (isteğer bağlı, özelleştirilebilir) dahasıda vardır.
Saydığın özellikler birazcık elle tutulur değil bence. Kullanılabilirliğini göremiyorum yani.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-