Ekosistem, lokalde güzel olur. Bunun için IPhone'a gerek yok. Android ve PC ile de rahat ekosistem kurulur. Ben yapıyorum. Her şey kablosuz.

Peki işletim sistemi? iOS kadar akıcı olmaz diye düşünüyorum. (bu arada bende Android kullanıyorum ama Samsung sevmiyorum saf Android daha iyi.

Ne gibi? Yani ben en son Android'i gamepad olarak kullanıyordum PC'de.

Telefondan kopyalayarak PC'ye yapıştırmak, AirPods'da tek kulaklık ile bir telefondan, diğer kulaklık ile başka bir telefondan müzik dinlemek, MacBook kullanırken IPad'i 2. ekran yapmak. IPhone'larda telefonun kamera tarafını başka bir IPhone'a değdirince ona numaranızı vermeniz (isteğer bağlı, özelleştirilebilir) dahasıda vardır.

Telefondan kopyalayarak PC'ye yapıştırmak, AirPods'da tek kulaklık ile bir telefondan, diğer kulaklık ile başka bir telefondan müzik dinlemek, MacBook kullanırken IPad'i 2. ekran yapmak. IPhone'larda telefonun kamera tarafını başka bir IPhone'a değdirince ona numaranızı vermeniz (isteğer bağlı, özelleştirilebilir) dahasıda vardır.
Airdrop güzel ama Android'de de kablolu kablosuz aktarım yapılır kolayca.
Saydığın özellikler birazcık elle tutulur değil bence. Kullanılabilirliğini göremiyorum yani.