AirDrop güzel ama Android'de de kablolu kablosuz aktarım yapılır kolayca.
Saydığın özellikler birazcık elle tutulur değil bence. Kullanılabilirliğini göremiyorum yani.

İlki derste kullanılabilir, ikincisi belki kulaklık yoktur. Özellik özelliktir, 3.'sü bayağı iyi bence. Kafede bir işinizi yaparken çantanızdan 2. ekran çıkarıyorsunuz resmen. 4.'sü ise acele ile giderken numaranızı veriyorsanız kullanılabilir. Bana göre kullanılabilir özellikler. Android ve Windows ile programsız bu kadar şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. Ama Android'in de büyük nimetleri var. Açık olması, (APK gibi) ucuz fiyata güzel özellikler, en eski cihazınıza bile Custom ROM ile canlandırabilmeniz, Samsung'da telefon içi kalem olması.

Oyun kısmınıda ele geçirirse Android telefonlar artık tamamen biter. Zaten bu yıl liderliği almıştı Iphone artık android için hiçbir sebep kalmayacak.
Ya aslında Android'de de oynanıyormuş. Yeni öğrendim. Winlator var, GTA V falan oynanıyor. İşini bilen ücretsiz de oynar tabii :D.

Önemli olan ilk adım, kolay değil AAA oyunlardan bahsediyoruz.
Ben de onu diyorum, açmak ve düzgün şekilde oynatmak farklı meseleler, cep telefonları AAA oyunlar için hâlâ çok güçsüz, belki 10 sene sonra falan.

Bir tarafta 5 FPS söz konusu, öbür tarafta 2K-4K-8K çözünürlük talebi söz konusu

Ben de onu diyorum, açmak ve düzgün şekilde oynatmak farklı meseleler, cep telefonları AAA oyunlar için hâlâ çok güçsüz, belki 10 sene sonra falan.

Bir tarafta 5 FPS söz konusu, öbür tarafta 2K-4K-8K çözünürlük talebi söz konusu
Winlator var. Şimdilik idare eder Android'i. 30 FPS neredeyse her PC oyunu.