Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Resident Evil 4 remake ve Resident Evil Village çalışıyor. Death Stranding'e neden şaşırdınız?
Yakında RDR 2 oynayacağız galiba.
Resident Evil 4 remake ve Resident Evil Village çalışıyor. Death Stranding'e neden şaşırdınız?
Bunun sebebi Android'in güçsüz olması değil. Çok çeşit android telefon olduğu için optimizasyonla uğraşmamak istemeleri.Bence de, şu an hangi oyun çıksa ilk App Store'ye çıkıyor. Mesela Secret Neighbor. Hello Neighbor'un Online versiyonu. Bayağı bir yıldır App Store'de var ama hala Android'de yok.
Sogutma ve port sorunu cozulurse iPhone artik cep bilgisayari olur.
Bunun sebebi Android'in güçsüz olması değil. Çok çeşit Android telefon olduğu için optimizasyonla uğraşmamak istemeleri.
24 başka bir şey ama ...Port sorunu? iPhone 15'in S24 Ultra'dan port olarak kalır yanı yok.
Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz.
Wine'da var, terminalde, güncel GNU/Linux'ta var. Android üzerinden hepsi çalıştırılır.Birisi SD 8 Gen 3'lü Red Magic 9 Pro üzerinde 3-5 FPS ala ala RDR 2 çalıştırmıştı. Hiç belli olmaz.![]()
Sadece premium cihazlara portlarsa sorunu çözerler ama satış sayısı ne kadar olur bilinmez.Ben güçsüzlüğü demiyorum. İşte bu bile bir sebep. Kaç tane cihaza uyumlu yapmanız lazım.
Ekosistem, lokalde güzel olur. Bunun için iPhone'a gerek yok. Android ve PC ile de rahat ekosistem kurulur. Ben yapıyorum. Her şey kablosuz.Bence de öyle ben 24 tercih ederdim ama Apple'nin cihazları da güzel. Ben kapalı olmasını sevmiyorum. Yoksa ekosistem ve işletim sistemi aşırı iyi.
Sadece premium cihazlara portlarsa sorunu çözerler ama satış sayısı ne kadar olur bilinmez.