Galatasaray

Uzman
Kısacası şu şekilde soruyorum: Yeni bir iPhone aldığımızda eski iPhone'un yanına koyunca "Cihaz aktar" seçeneği çıkıyor ve uygulama sırasına kadar aktarıyor ya, onu iTunes üzerinden yapabilir miyim?

Eski cihazımı elden satacağım için yeni cihazı alırken yan yana olamayacaklar. Cihazı sattıktan sonra yeni telefon alacağım.

Eski cihazı bilgisayarda ITunes'e yedekleyin, yeni iPhone cihazı kurulum yaparken, uygulamalarım ve verilerim ekranı gelecektir, bu kısım geldiği zaman PC'den yükle kısmını seç, telefonu bilgisayara bağla, iTunes açıp yedeklemeyi geri yükleyi seçtiğin zaman, eski iPhone cihazı yeniye aktarmış olursun.

Eski cihazı bilgisayarda ITunes'e yedekleyin, yeni iPhone cihazı kurulum yaparken, uygulamalarım ve verilerim ekranı gelecektir, bu kısım geldiği zaman PC'den yükle kısmını seç, telefonu bilgisayara bağla, iTunes açıp yedeklemeyi geri yükleyi seçtiğin zaman, eski iPhone cihazı yeniye aktarmış olursun.

Dostum iTunes Full yedeği için şifreli yedeklemen gerekiyor dedi yapay zekâ böyle mi yapmam gerek. Sizin dediğinizden anladığım şu;

Eski cihazı iTunes üzerinden bilgisayara yedekle.
Yeni cihazı bilgisayara bağlayıp açıp kuruluma başlarken bana soru soracak uygulama ve verilerim ekranı şeklinde tam bu sırada mı bilgisayardan yükle demem gerekiyor? yoksa cihazı komple kurduktan sonra mı cihazı bağlayıp yedeklemem lazım?

Ygulama ve verilerim ekranı şeklinde tam bu sırada mı bilgisayardan yükle demem gerekiyor?

iPhone cihazı ITunes'e yedeklerken şifre muhabbeti ile karşılamadım, telefonu bilgisayara bağladınız zaman, telefon üzerinden seçenek çıkıyor, bu cihaza güven dediğin zaman bilgisayara bağlanıyor, verileri yedeklemesi kolay. Yeni cihazda ilk kurulum yaparken adım adım kurulum ekranı ve seçenekler geliyor, bu adımlar gayet basit, uygulamalarımı ve verilerimi PC'den yükle seçeneği geldiği zaman cihazı kablo ile bilgisayara bağlayacaksınız, iTunes üzerinde cihazı göreceksiniz zaten, yedeklerimi geri yükle dediğin zaman işlem başlayacak.