Hocam ben Android savunucusuyum, imzamdan da anlaşılabilir, ancak şu gerçek ki iOS her türlü çok daha hafif, stabil ve daha güvenli. Android'de zibilyon tane yazılım üzerinde değişiklik yapınca güvenlik falan kalmıyor. Tüm kontrol sende, hataların sorumluluğu da sende. Şimdi Apple kısıtlıyor ama bu kısıtlama yanında güvenliği de getiriyor. @Elma ısıran hocamı severim (kralsın hocam seviyorum seni@Elma ısıran, @THE KEROXEA haklı olduğunuz yanlar var ancak güvenlik anlayışı kullanıcıyı absürt düzeyde kısıtlamak olmamalı. Dediğim gibi fanboy olan arkadaşların firmayı savunma mekanizması her yönde gelişmiştir, tartışmaya girmek ile uğraşamam.
Ben Android'i işlevsel olduğu için tercih ediyorum. Daha kısıtlı ancak güvenli, stabil bir sistem isteseydim iOS tercih ederdim. Sonuçta iOS gerçekten aşırı akıcı ve stabil çalışıyor. Android akıcılık için değil ham güç ve işlevsellik gereken yerler için uygun.
Hatta, küçük yaşta iki çocuğun birine Android ile çalışan tablet, diğerine ise iPadOS ile çalışan tablet verin. Android tablet bir haftaya kalmaz virüsleri yer ama iPad hala sıkıntısız bir şekilde güvenliği sağlar. Android kullanmak için biraz da bilinçli olmak lazım.
Son düzenleme: