RamKokusuSeven 11
Başarılı
Selamlar, IQ testi yaptırmak istiyorum fakat Google kafamı karıştırdı. IQ testi yapmak için bir psikologa gidilir mi? Psikolog yapıyor mu IQ testi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.Öğrenmede herhangi bir güçlük, akıl yürütememe, sorunları anlayamama gibi problemler yaşıyor musunuz?
Amaç ne? Her neyse soruna cevap vereyim eğer psikoloğun o alanda bir eğitim almışsa yapar gidip psikoloğuna sormak daha mantıklı.
Amacım kendimi görmek. Şu an psikoloğa gitmiyorum ama eski psikoloğum yardımcı olur değil mi?Amaç ne? Her neyse soruna cevap vereyim eğer psikoloğun o alanda bir eğitim almışsa yapar gidip psikoloğuna sormak daha mantıklı.
Para olduğu sürece herkes yardımcı olur merak etme. Psikoloğunu tanımadığımız için kimdir, ne okumuştur tahmin edemiyoruz.Amacım kendimi görmek. Şu an psikoloğa gitmiyorum ama eski psikoloğum yardımcı olur değil mi?
Anladım. Sağ olun yardımınız için.Para olduğu sürece herkes yardımcı olur merak etme. Psikoloğunu tanımadığımız için kimdir, ne okumuştur tahmin edemiyoruz.
İlk öncelikle başarılar dilerim. Sorun şu kendimde bariz bir zeka geriliği değil tam tersi var. Yani amacım sadece kendimi denemekPsikoloji okumayı hedefleyen birisiyim, psikologluk okusaydım net yorum yapabilirdim ama eğer kendinizde bariz bir zeka geriliği yoksa boşuna para alırlar.
Devlet hastanesine gidebilirsiniz, o da randevu verirlerse. Özel de o testi seansa ayırırlar soyarlar.İlk öncelikle başarılar dilerim. Sorun şu kendimde bariz bir zeka geriliği değil tam tersi var. Yani amacım sadece kendimi denemek![]()