Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Çok ama çok kötü hasta oldum. En ufak bir tat veya koku alamıyorum. 3-4 hafta önce yine olmuştu, 2 hafta içinde geçmişti ama şu an yılbaşı gününe kadar bunu düzeltmem lazım. Sırf geceye özel rezervasyon yaptırdık; sınırsız yemek, eğlence vs. diye ama bu hâlde gitmem çok zor. İade olduğunu da sanmıyorum. Vitamin içiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yılbaşına 1 haftadan fazla süre var toparlarsın mutlaka. Geçen hafta bende hasta oldum bu sene bende öyle tat koku kaybı şeyleri olmadı, halsizlik öksürük vs vardı bol bol et ve meyve yedim iyileştim neyse ki.

Hocam siz bir acil servise gitseniz iyi olur. Kemik iliği yetmezliği var diyordunuz. Yatış verme olasılıkları var.

Hocam siz bir acil servise gitseniz iyi olur. Kemik iliği yetmezliği var diyordunuz. Yatış verme olasılıkları var.

Nakil olalı bayağı oluyor. En ufak hastalıkta yatış tamamen gereksiz şu an, yine de teşekkür ederim ilginiz için.

Hastalığının geçmesi için güzelce dinleneceksin. Doktor gereken ilaçları yazdıysa ilaçların ile vitamin ve meyve yiyerek toparlayacaksın. Meyve önerim portakal, elma, mandalina ayrıca limon. Geçmiş olsun.

Salgın var mış dedi dün doktor. Buna özel ayrı bir ilaç yazıyorlar, ondan yazdır.

Bakarım bir, buradaki hastaneleri çok bilmiyorum o yüzden gitmedim. Portakal mandalina nasıl bulacağım emin değilim ama ona da bakarım.

Ortamı velveleye vermek istemiyorum ama beyindeki bir bölüm hasar görmüş olabilir. Nöroloji tavsiyemdir.

Ben biraz fazla abarttım ama fikrimi söylemek istedim.

Ben hastalığımdan dolayı ilaç kullanıyorum. Daha doğrusu takıntı hastalığı var. Belki bir şey olmuştur diye gittim ve bir şey olmadı. Dediğimi hemen kafaya takma ama son çare olsun dediğim doktor.