İran, IHA'ları ile İsrail'e saldırı başlattı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dincoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    savaş
Emin olun Araplar bizden daha modern. Suud'lar. Komünist Rusya konusu da yoruma gerek duymuyor zaten.

Şu an komünist değiller orayı eleştirmeyin. Eğer Rusya güçlenirse ve komünizm tekrar hakim olursa ilk düşman olarak bizi görecekler. O amaçla söyledim.

Emin olun Araplar bizden daha modern. Suud'lar. Komünist Rusya konusu da yoruma gerek duymuyor zaten.
Yok araplar kalsın.

Asya zaten zayıf yani turan bize kardan çok zarar getirir.

Bakın. Avrupa birliğine girmek zorunda değiliz. Ancak desteklemeliyiz. Ben Rusya ve Arap devletleri ile değil de Avrupa ile yakınlaşmayı destekliyorum. Komünist Rusya mı, pis Arap mı, modern Avrupa mı? Zaten natodayız. Adam gibi bir yönetimle ab ye de girebiliriz ancak olmasa da olur. Şu an politika Rusya'yla dostluk üzerine işliyor. Ben NATO yani çoğunluğu Avrupa ülkesi olan birliği destekleme taraftarıyım.

Hocam hem Avrupa'yı destekliyorsunuz hem de bir yandan Arap ırkçılığı yapıyorsunuz akıl almaz iş :D

Hocam hem Avrupa'yı destekliyorsunuz hem de bir yandan Arap ırkçılığı yapıyorsunuz akıl almaz iş :D

Arap ırkçılığı değil de pek sevmiyorum diyelim. Avrupa da zaten petrolleri için arapları seviyor. Yani seviyormuş gibi yapıyor. Rusya da aynı şekil doğal gaz için.

Sagolera Hocam turan gelse bile Doğu Türkistan'ı biraz zor kurtarırız. Rusya ve Çin'i yenebiliyorsan gel kurtar. Turan işi yaş iş. Sadece politik beraberlik ve kardeşlik yeter. Birleşirsek iş zora girer.

Okullar tatil olur mu?

Ülkemde İranlı mülteci istemiyorum.
Sokak köpekleriyle takas edersek ben okeyim.

Bakın. Avrupa birliğine girmek zorunda değiliz. Ancak desteklemeliyiz. Ben Rusya ve Arap devletleri ile değil de Avrupa ile yakınlaşmayı destekliyorum. Komünist Rusya mı, pis Arap mı, modern Avrupa mı? Zaten natodayız. Adam gibi bir yönetimle AB ye de girebiliriz ancak olmasa da olur. Şu an politika Rusya'yla dostluk üzerine işliyor. Ben NATO yani çoğunluğu Avrupa ülkesi olan birliği destekleme taraftarıyım.

Evet az sömürdüler, savaşı kazansınlarda kunduradan rakı çekelim.

Son düzenleme:
İran'ın intihar dronları ya da SİHA'larının çözümü çok basit. Özellikle de İsrail'de Demir Kubbe gibi bir sistem varken İran'ın yaptığının hiçbir yararı olmayacaktır.

Gepard, TOR ya da Panstir, 2K22 gibi sistemler kolaylıkla drone işini çözüyorlar.

Türkiye de üretilen dronlara karşı etkili mi bunlar?

Ülkemde İran'lı mülteci istemiyorum.

İran Irak savaşında geldiler mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt