- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Dracula 8
Üstün
84 yıllık bir savaşın analizini yapacak değilim dostum. Olay burada İran falan değil, kendi ülkene yaklaşmaları. Olay sensin, benim, az önce yeni doğan herhangi bir çocuk. Tüm olay bu. Ha, kendi hayatımada bakıyorum şu anda sağ ol tavsiye için.Abi işinize gücünüze bakın. Bunların hepsi en üstteki adamların bildiği şeyler. Yıllardır böyle orta doğu. Bir de gelmiş şurada analiz kasıyorlar yok İran bu sefer çok ciddi bilmem ne kahkaha atıyorum. Aynen kanka. Kendi hayatınıza bakın. Sonucu belli olan şeyler üzerinden vakit kaybediyorsunuz.
Şu seçim bir geçsin, Trump bir başa gelsinde kartlar yeniden nasıl dağıtılıyoruz izleyelim.ABD yeni bir savaş istiyor diyorlardı. Umarım öyle olmaz.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Cok az. O kadar bombaya 6 olu mu?
Arkadaşların dediği gibi dağ, bayıra atarlarsa evet.
Dracula 8
Üstün
İsrail sence ölülerini açıklayacak kadar ezik bir devlet mi? Hayır. Ama zaten amaç şu anda sivillere değil askeriyeye zarar vermek. Üslere atıldı bombalar.
- Makaleler
- 1
Abi işinize gücünüze bakın. Bunların hepsi en üstteki adamların bildiği şeyler. Yıllardır böyle orta doğu. Bir de gelmiş şurada analiz kasıyorlar yok İran bu sefer çok ciddi bilmem ne. Aynen kanka. Kendi hayatınıza bakın. Sonucu belli olan şeyler üzerinden vakit kaybediyorsunuz.
Tamam dostum, en rahat ve en cool sensin. Ne alakası var? İnsanlar burada korktukları için mi ya da işi güçleri olmadığı için mi tartışıyor? Hayır, buranın amacı sosyalleşmek, tartışmak ve ek olarak yardımlaşmak. Burada da insanlar fikirlerini belirtiyor ve tartışıyorlar. Sabahtan akşama kadar işimde çalışıyorum ve burada istediğim konuyu tartışarak zaman kaybetmiyorum, sadece keyifli vakit geçiriyorum.
Öyle miymiş?
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Kaç tane siyaset kitabi okudun? Kaç tane Orta Doğu savaşına tanık oldun? Ben lisedeyken de savaş vardı. Üniversiteyi bitirdiğimde de savaş vardı. İş sahibi oldum siyaset ortamına atıldık hala savaş var. Sosyalde senden büyük tanımadığın görmediğin insanlara "çoluk çocuk" demek kendini küçük düşürmekten başka bir şey değil arkadaşım. Burada 13,15,20 hiç fark etmez herkes fikrini özgürce söyler sen de ister katılırsın ister katılmazsın. Senin fikrin kimseden üstün değil. Yaşın büyükse bile gelişimini tamamlamamışsın diye düşünüyorum. Saygı da bir olgunluktur.
- Makaleler
- 1
İsrail bir bakımdan kendi halkına da kötülük ediyor.
- Makaleler
- 1
Ya zaten İran saldırıyor, saldırıyor da İsrail'de ölümlerin çok düşük olmasının ana sebeplerinden biri, İsrail'de ev inşa etmek için sığınak yapmak zorunlu. Yer altında, o bina içerisinde herkesin sığınacağı bir alan yapılmalı diye bir şart koşuyorlar. İsrail'in savunma sistemini biliyoruz ve İran'ın gücü de malum. Bir ABD ve İsrail değil bombalıyor, fakat nafile. Ben böyle düşünüyorum; karşıt fikir varsa düzgünce söylesin. Herhangi bir fikre gülmek, benim gözümde çok düşük duruyor. Ben 10 yaşındaki bir çocuk bile konuşsa güzelce dinler, anlatırım. Ama buradaki çok bilmiş bazı arkadaşların, insanları gülerek küçük görmesi gerçekten çok ezikçe.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.