Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bir durun durduğunuz yerde, anasını satayım kıçınızda kurt var sanki. Neyse gideyim de Lübnan'ı vuran F-35 videolarını patlamış mısır ile izleyeyim.

Ne alaka la :D hep izliyordu, izlemeye devam edecek o zaman. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Ayrıca isabet edenler çok nadir. 500 füze attılar 2 yaralı :D

İzle ve gör bakalım.

İlk defa İran'ın ciddi olduğunu düşünüyorum ve şu gün için söylüyorum, belki yarın bırakır bombalamayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dümenden saldırı. Yine sağa sola füze atıp ''Biz ABD ve İsrail'in köpeğiyiz fakat siz bizi öyle tanımayın'' minvalinde mesaj verdiler. Bazı zeki arkadaşlar da hala, işte şimdi savaş çıktı, çok fena vurdular gibi palavralara inansınlar. İran'ın gücü anca ülkesindeki kadınların hayatına karışmakla kısıtlı. Bir sonraki animasyonu heyecanla bekliyorum.

Ekleme: İran balonu animasyon gösterisinin bittiğini açıkladı az önce.

Abi işinize gücünüze bakın. Bunların hepsi en üstteki adamların bildiği şeyler. Yıllardır böyle orta doğu. Bir de gelmiş şurada analiz kasıyorlar yok İran bu sefer çok ciddi bilmem ne. Aynen kanka. Kendi hayatınıza bakın. Sonucu belli olan şeyler üzerinden vakit kaybediyorsunuz.

Son düzenleme:
Abi işinize gücünüze bakın. Bunların hepsi en üstteki adamların bildiği şeyler. Yıllardır böyle orta doğu. Bir de gelmiş şurada analiz kasıyorlar yok İran bu sefer çok ciddi bilmem ne kahkaha atıyorum. Aynen kanka. Kendi hayatınıza bakın. Sonucu belli olan şeyler üzerinden vakit kaybediyorsunuz.
Çoluk çocuk hepsi :D

Karşısında 5 yaşında çıplak ayaklı filistinli olmayınca yahudi askeri.

İran, İsrail'e yoğun füze saldırısı yapıyor.

Yav bu iran ne işe yarıyor şimdi israil bombalayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.