Ne alaka laİsabet edenler var ve sistemi iyi diye ne yapsın? İzlesin mi? Çok biliyorsun galiba klavye başında.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ya bir durun durduğunuz yerde, anasını satayım kıçınızda kurt var sanki. Neyse gideyim de Lübnan'ı vuran F-35 videolarını patlamış mısır ile izleyeyim.
- Makaleler
- 1
Ne alaka lahep izliyordu, izlemeye devam edecek o zaman. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Ayrıca isabet edenler çok nadir. 500 füze attılar 2 yaralı
![]()
İzle ve gör bakalım.
İlk defa İran'ın ciddi olduğunu düşünüyorum ve şu gün için söylüyorum, belki yarın bırakır bombalamayı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Utku92 21
Üstün
- Makaleler
- 1
İzle ve gör bakalım.
İlk defa İran'ın ciddi olduğunu düşünüyorum ve şu gün için söylüyorum, belki yarın bırakır bombalamayı.
İran hiçbir şey yapamaz ancak gösteri olur. Ama çok sıkıştırılırsa belli olmaz.
emilbreivik 3
Başarılı
Dümenden saldırı. Yine sağa sola füze atıp ''Biz ABD ve İsrail'in köpeğiyiz fakat siz bizi öyle tanımayın'' minvalinde mesaj verdiler. Bazı zeki arkadaşlar da hala, işte şimdi savaş çıktı, çok fena vurdular gibi palavralara inansınlar. İran'ın gücü anca ülkesindeki kadınların hayatına karışmakla kısıtlı. Bir sonraki animasyonu heyecanla bekliyorum.
Ekleme: İran balonu animasyon gösterisinin bittiğini açıkladı az önce.
Ekleme: İran balonu animasyon gösterisinin bittiğini açıkladı az önce.
Dracula 8
Üstün
Öyle zaten.Dalga geçenler 13 yaşındaki solcu gözükeceğim ve anti İslam'i bir insan olduğumu göstereceğim çabası gösteriyorlar galiba.
Düştü, videoları izliyor musun bilmiyorum ama 6 ölü açıklandı.Tamam da bir bomba olsun adamlarin karasina dusuyor mu? Hepsi havada vuruluyor.
ornitorenk
Uzman
Abi işinize gücünüze bakın. Bunların hepsi en üstteki adamların bildiği şeyler. Yıllardır böyle orta doğu. Bir de gelmiş şurada analiz kasıyorlar yok İran bu sefer çok ciddi bilmem ne. Aynen kanka. Kendi hayatınıza bakın. Sonucu belli olan şeyler üzerinden vakit kaybediyorsunuz.
Son düzenleme:
Çoluk çocuk hepsiAbi işinize gücünüze bakın. Bunların hepsi en üstteki adamların bildiği şeyler. Yıllardır böyle orta doğu. Bir de gelmiş şurada analiz kasıyorlar yok İran bu sefer çok ciddi bilmem ne kahkaha atıyorum. Aynen kanka. Kendi hayatınıza bakın. Sonucu belli olan şeyler üzerinden vakit kaybediyorsunuz.
İran, İsrail'e yoğun füze saldırısı yapıyor.
![]()
Beklenen oldu! İran, İsrail'i füzelerle vurdu
ABD'nin İran'ın İsrail'e füze saldırısı gerçekleştireceğini açıklamasının ardından beklenen oldu. İran, İsrail'e yönelik balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. İsrail'e yaklaşık 500 füze atılırken Tel Aviv ve Kudüs'te hava savunma sistemleri devreye girdi. İsrail'in birçok kentinde siren...www.haberler.com
Yav bu iran ne işe yarıyor şimdi israil bombalayacak.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-
-
-
-