İş Bankası kredi kartı limiti nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tech_tr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 196

tech_tr

Uzman
Hepsiburada'dan 10 ay taksitle bilgisayar almak için Hepsiburada premium Worldcard almıştım ama kartın teslim edilmemesi sebebiyle limit artışı yapamıyorum. Şu an ilk defa kredi kartı aldığım için limitim 2000TL. İlk sorum kart teslim edilmeden bu limiti yükseltmenin yolu var mı?

İş Bankası'nda limit artışı için fiziksel karta ihtiyaç olmadığını gördüm. İş Bankası hesabı açıp kredi kartım onaylandıktan hemen sonra limitimi arttırabilir miyim? Limit arttırmak için gereken bir şey var mı? 40-50k arası limit alabilmem için ne yapmalıyım?

Otomatik limit attırmayı aktif et ödemelerini düzenli yaptıktan sonra gerekli olan limit var ise artırırlar. Ben öyle yapıyorum.

Otomatik limit attırmayı aktif et ödemelerini düzenli yaptıktan sonra gerekli olan limit var ise artırırlar. Ben öyle yapıyorum.
Aktif şu an. Birkaç harcama yapabilirim. Ama limitin hemen artmasına ihtiyacım var. Malum her an zam gelebilir.

Anlamadığım kullanım limitini mi arttırmak istiyorsun? Yoksa limitin sınırını mı yükseltmek istiyorsun?

Anlamadığım kullanım limitini mi arttırmak istiyorsun? Yoksa limitin sınırını mı yükseltmek istiyorsun?
Sorunuzu tam anlamadım. Şöyle kredi kartı limitim 2000TL. Ve 10 ay taksitle 45000TL'lik laptop alacağım. Yapı Kredi'de fiziksel kart olmadan limit arttırma başvurusu yapamıyorum (Kurye 1 haftadır kartı getirmedi). İş Bankası'nda ise limit arttırma başvurusu yapılabiliyor. Ama başvuru onaylanır mı onu bilmiyorum.

Senin dediğin şey kullanım limiti o zaman, kartın ayarlarındaki "limit sınırlama" değil.
Onaylanmaz büyük ihtimalle çünkü henüz yeni çıkartmışsın.

Senin dediğin şey kullanım limiti o zaman, kartın ayarlarındaki "limit sınırlama" değil.
Onaylanmaz büyük ihtimalle çünkü henüz yeni çıkartmışsın.
ChatGPT geçici limit artırıma gibi bir şeyden bahsetmişti. Öyle bir şey var mı?

2000 TL'den 45.000 TL'ye arttırmazlar. Ben ilk kredi kartımı aldığımda 5000 TL limit açılmıştı 1 yılda 30.000'lere anca gelebilmiştik iyi kullanmama rağmen.

ChatGPT geçici limit artırıma gibi bir şeyden bahsetmişti. Öyle bir şey var mı?

Hayır, olsaydı abim yapardı.
Ayrıca bu tür konuları yapay zekaya sorma; yanlış bilgilendirir.

Kesin cevap için müşteri temsilcisini ara bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…