İş bulamıyorum, ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaiserK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
Kredi çekecektim vermediler 20k bilmiyorum hocam artık ne yapacağımı dedikleriniz her şeyi denedim ama yok ortada sonuç.

Maddi anlamda yapamam hocam olsa gitmek isterdim hocam puan filan da iyiydi bilişim için.
O zaman ailen senin bir işe girmeni istiyorsa yardımcı olmaları lazım. Baban çeksin, sen babana ödersin.

veya kafe bar tarzı işlerde garsonluk bak

Hocam yediğim ekmeğe kadar laf ettiler boğazında kalsın vb stresli günüm bitmiyor olsa yapmak istiyorum geliyorlar boş boş bakıyorsun bilgisayara diyorlar benim mesleğim bilgisayar ama anlamıyorlar işte çöktüm resmen 3 ayda teşekkür ederim cevabınız için.

O zaman ailen senin bir işe girmeni istiyorsa yardımcı olmaları lazım. Baban çeksin, sen babana ödersin.

Veya kafe bar tarzı işlerde garsonluk bak.

Gittim hocam baktım almıyoruz dediler şu anlık arayacağım yine pes edemem olmuyor böyle.

Mavi yaka is yapamiyorsan ortaogretim KPSS senin icin en iyisi olur. Mulakata fazla takilma 85-90 puan alirsan merkezi atamadan atanir gidersin. Her mulakatla ise giren de torpille girmiyor keza. Marketlerde kendini harcama 2-3 ay sık disini ders calis.

4. gün kadar güzelce çalışıyordum hocam biri geç kaldın biri mülakat torpil boşuna uğraşma dediler evde çalışıyorum ailem git diyor iş bul eve gelince çalış diyorlar oturduğum batıyor.

Temizlik işine gir site olan yerlere asgari ücretden yüksek alırsın biraz para biriktirmiş olursun sonra yoluna bakarsın 4800 bin maaş alıyorum mesai ve bayramlarda 53 bini buluyor.

Hocam, yazılım biliyorsanız yazılım ile bir şeyler yapabilirsiniz. Restoranlara site falan hem size biraz parada çıkartır.

4. gün kadar güzelce çalışıyordum hocam biri geç kaldın biri mülakat torpil boşuna uğraşma dediler evde çalışıyorum ailem git diyor iş bul eve gelince çalış diyorlar oturduğum batıyor.

Dostum bu ulkede torpil olsa da mulakatla ise giren herkesin torpille ise girmesine imkan yok. Kaldi ki merkezi memur atamasinda mulakat diye bir sey yok. Sen ne yapacak olsan sana bir sey diyecek insan cikacak. Hicbir sey yapmadan bahane uretmek mi yoksa bir seyi zorlamak mi? Ekim sonunda sinav o zamana kadar 2 aylik bir zamanin var 2 ayda KPSS'de cok sey yaparsin zaman kaybetmeden calismana devam et guzel calisirsan halledersin.

Hocam, yazılım biliyorsanız yazılım ile bir şeyler yapabilirsiniz. Restoranlara site falan hem size biraz parada çıkartır.

Hocam daha toyum onun güvenme filan olayları var millet biraz kaba anlamıyorlar aklımdaydı ama o yaş oldu.

Doğru diyorsunuz hocam deneyeceğim olursa olur çaba vereceğim sonuçta pişman olmam şurada 2 ay kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…