Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Lise mezunu olmadan öyle sigortalı bir iş bulmanız çok zor. Bence okulunuzu bitirin. Ya inşaat ya sanayiye gideceksiniz en azından 1 sene sürüneceksiniz... İşi öğrenebilirseniz sonra elini biraz para görmeye başlar.
Ya da bir yerlerde tanıdık olması lazım hocam. O zaman en kolayı.Ya okul ya da bilezik olması lazım. İkisinden birine sahip olmak adına rota çizip somut adımlarla ilerleyin, çok geç olmadan.
Açıkçası okul hiç bir Zaman başarılı olduğum bir yer olmadi. Hocam Sigortalı iş ilanlara baktığımda lise mezunu olmayanlar için bile çok var.
Lise mezunu olmadan öyle sigortalı bir iş bulmanız çok zor. Bence okulunuzu bitirin. Ya inşaat ya sanayiye gideceksiniz en azından 1 sene sürüneceksiniz... İşi öğrenebilirseniz sonra elini biraz para görmeye başlar.
Ya okul ya da bilezik olması lazım. İkisinden birine sahip olmak adına rota çizip somut adımlarla ilerleyin, çok geç olmadan.
Katılıyorum hocam ben de aynı dertten müzdaribim. Hayatımda hiç ders çalışabilen biri olamadım.Açıkçası okul hiçbir zaman başarılı olduğum bir yer olmadı.
Blackraven
Üstün
Açıkçası okul hiç bir Zaman başarılı olduğum bir yer olmadi. Hocam Sigortalı iş ilanlara baktığımda lise mezunu olmayanlar için bile çok var.
Lise mezunu olmadan başvurursunuz sizinle birlikte 10 tane de lise mezunu başvurur onlardan birisini alırlar. Pis ya da güç gerektiren işler dışında lise mezunu olmayan kişilere iş vermezler. İlla okumayacağım diyorsanız bari askerliğinizi aradan çıkartın. Hem liseyi bitirmemiş hem askerliğini yapmamış birisinin iş bulması çok daha zor.
yusufumm07
Üstün
Biterebilirsen liseyi bitir İs kura kayıt ol iş ilanları telefonuna geliyor iş kurda da iş verenlerin görüşme günleri oluyor pc den iş ilanları takip et bak ben engelli insanım şu hayatta bildiğim bisey varsa kendi paranı kazanmak kadar güzel bir şey yokAslında kendime uygun bir iş bulmakta zorlanıyorum. İş becerim öyle pek fazla yok, lise terkim ve askere de daha gitmedim. Ne iş yapsam bilimiyorum tavsiyeleriniz neler?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Hocam işin kötü yanı asgari ücrete tabi olmak. İnsan asgari ücretten fazla kazanmak istiyor. Kamuya kapağı atmadığın sürece asgari ücrete mahkumsun. Onda da KPSS'den adamakıllı alım yapılmıyor.Biterebilirsen liseyi bitir İs kura kayıt ol iş ilanları telefonuna geliyor iş kurda da iş verenlerin görüşme günleri oluyor pc den iş ilanları takip et bak ben engelli insanım şu hayatta bildiğim bisey varsa kendi paranı kazanmak kadar güzel bir şey yok
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Game Garaj R9T 9955HX & 5070 Ti C1 laptop 99.999 TL
- Unlishimaide
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-