Detaylar
Kim cevapladı?shockedblackguy
Üstün
AVM mağazalarındaki işlere bakabilirsin. Kıyafet mağazaları olabilir.
Bu arada tekstil yerine marketlere de girebilirsin. Genelde böyle işler yorucu oluyor ama.
Bu arada tekstil yerine marketlere de girebilirsin. Genelde böyle işler yorucu oluyor ama.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Kapitalizmin kölesi ol diyorsun yani
Blackraven
Üstün
Yani herhangi bir AVM veya restorana gidip işçi arıyor musunuz desen boş çıkma ihtimalin yok hocam. Özellikle Mcdonalds, popeyes vb. inanılmaz işçi sirkülasyonu olan yerler bugün başvursan hepsine her türlü dönüş alırsın.
sasininaskeri2
Uzman
Bende 18 yaşındayım 6-7 yerle konuştum 1-2 yerden dönüş alabildim. Önüne gelen yere gidip konuşup seçeneğini bol tutarsan illa bir yere girebilirsin. Dönercilere kafelere Burger King gibi yerlere gidebilirsin. Daha önce LCW de çalışmıştım orayı da düşünebilirsin ama oraya girerken ki işlem süreç falan çok uzun sürmüştü.
Enesrxxy
Uzman
Hocam McDonald's da 1 hafta gibi süre çalıștım beni yine de kıyafet mağazaları alabilir mi gerçekten bu arada marketlerde bende dehb olduğu için almıyor.
Bende 18 yaşındayım 6-7 yerle konuştum 1-2 yerden dönüş alabildim. Önüne gelen yere gidip konuşup seçeneğini bol tutarsan illa bir yere girebilirsin. Dönercilere kafelere Burger King gibi yerlere gidebilirsin. Daha önce LCW de çalışmıştım orayı da düşünebilirsin ama oraya girerken ki işlem süreç falan çok uzun sürmüştü.
Hocam bende dikkat eksikliği var o yüzden pek kendime güvenemiyorum.
Yani herhangi bir AVM veya restorana gidip işçi arıyor musunuz desen boş çıkma ihtimalin yok hocam. Özellikle McDonald's, Popeyes vb. inanılmaz işçi sirkülasyonu olan yerler bugün başvursan hepsine her türlü dönüş alırsın.
McDonald's'da çalıștım yapamadım bayağı baskı yedim ve dayanamadım o ortama.
Hocam her yerde köle oluyoruz bundan kaçısı yok.
sasininaskeri2
Uzman
Bence kıyafet mağazasının pek de bir zorluğu yok beni en çok yoran müşteriler ve dağıttıkları kıyafetler oluyordu. Onun dışında kat yapmayı bilsen elinde hızlı olursa alışırsın hemen.
Enesrxxy
Uzman
Bence kıyafet mağazasının pek de bir zorluğu yok beni en çok yoran müşteriler ve dağıttıkları kıyafetler oluyordu. Onun dışında kat yapmayı bilsen elinde hızlı olursa alışırsın hemen.
Peki herhangi bir yaș sınırı var mı mesela 18 yaș sınırı gibi.
sasininaskeri2
Uzman
Peki herhangi bir yaș sınırı var mı mesela 18 yaș sınırı gibi.
Tam hatirlamiyorum ya lise mezunu ya da 18 olunmasina dikkat ediyoruz denmisti. Mudurune gidip sormaktan zarar gelmez.