Seljuk

Üyecik
Selam 2 sene önce üst düzey bir PC toplamıştım o zaman ekran kartı bütçem için (4070 Ti) depolamadan feragat edip 512 GB'lik bir M.2 SSD + 4 TB'lik SATA almıştım.
Şimdi biraz toparlandım 4 TB'lik bir M.2 gen4 okuması yazması yüksek olan ve çok ısınma yapmayan bir SSD almak istiyorum.

Anakartım ASUS TUF X670EPLUs Wi-Fi.

Öneri ve tavsiye verebilecek olan olursa çok mutlu olurum, önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Selam 2 sene önce üst düzey bir PC toplamıştım o zaman ekran kartı bütçem için (4070 Ti) depolamadan feragat edip 512 GB'lik bir M.2 SSD + 4 TB'lik SATA almıştım.
Şimdi biraz toparlandım 4 TB'lik bir M.2 gen4 okuması yazması yüksek olan ve çok ısınma yapmayan bir SSD almak istiyorum.

Anakartım ASUS TUF X670EPLUs Wi-Fi.

Öneri ve tavsiye verebilecek olan olursa çok mutlu olurum, önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Bütçe nedir?

Başka muadili yok alın geçin.

Bu alınabilir gibi gözüküyor. @Caner Uncu
bunun soğutuculu versiyonunu bir arkadaşım kullanıyor. ilk ondan tavsiye istedim alınır mı diye 980 al daha iyi dedi, ben makinayı hunharca yük altına sokup sürekli bir şeylerle uğraştığım için ömrü çok uzun olmaz diye düşünüyorum. kingston kc3000e yükseldim ısınma yapar mı emin olamıyorum.

Başka muadili yok alın geçin.
bu kadar kişi aynı ürünü tavsiye ediyorsa vardır bir hikmeti :D

Bunun soğutuculu versiyonunu bir arkadaşım kullanıyor. İlk ondan tavsiye istedim alınır mı diye 980 al daha iyi dedi, ben makineyı hunharca yük altına sokup sürekli bir şeylerle uğraştığım için ömrü çok uzun olmaz diye düşünüyorum. Kingston KC3000e yükseldim ısınma yapar mı emin olamıyorum.

980 Pro en fazla 2TB modeli var diye biliyorum. Kingston olarak Renegade 4000G olabilir.

Soğutucuyu ekstradan alıp kendim takarım dersen soğutucusuz modelini al, daha uygun fiyata denk geliyor. Ki anakartında zaten M.2 soğutucusu var, o yüzden onu kullanırsın. Boşa soğutucu parası verme, düz olanı al: