Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Gelse bile girilmiyor. MSSQL ve Donanım bilgisi isteyen is ilani bulmustum aramaya bile tenezzul etmediler. Is yeri sahibni her gun aramistim birde. Ne yapcaz bilmiyorum.
Ali Rıza Tekin
Uzman
Gün doğmadan neler doğar. Metanetinizi yitirmeyin.
Bence o ilanlarin buyuk bir kismi fake. Oylesine aciyorlar is var diye gosteriyorlar. Ayni ilana basvuruyorum 1 ay sonra yine aciyorlar basvuruyorum tekrar aciyorlar. Davet mektubu bile gondermiyorlar.Gün doğmadan neler doğar. Metanetinizi yitirmeyin.
Ali Rıza Tekin
Uzman
Öyle zaten. Arkadaşların umudunu kırmamak için öyle söyledim. Onlar da öğrenecek Türkiye nasıl bir yer.Bence o ilanlarin buyuk bir kismi fake. Oylesine aciyorlar is var diye gosteriyorlar. Ayni ilana basvuruyorum 1 ay sonra yine aciyorlar basvuruyorum tekrar aciyorlar. Davet mektubu bile gondermiyorlar.
Kunget
Başarılı
Kariyer.net ve LinkedIn gibi yerlerde dediğiniz gibi ama İŞKUR'da eğer uygun bir aday bulunur ise en azından deneme süresi kadar çalıştırmak zorunda bırakmıyor muydu devlet? Yanlış hatırlıyorda olabilirim.Bence o ilanlarin buyuk bir kismi fake. Oylesine aciyorlar is var diye gosteriyorlar. Ayni ilana basvuruyorum 1 ay sonra yine aciyorlar basvuruyorum tekrar aciyorlar. Davet mektubu bile gondermiyorlar.
O işkur is gucu programiyla alakali.Kariyer.net ve LinkedIn gibi yerlerde dediğiniz gibi ama İŞKUR'da eğer uygun bir aday bulunur ise en azından deneme süresi kadar çalıştırmak zorunda bırakmıyor muydu devlet? Yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Maalesef. Bu duzen degisecektir umarim bir sonraki secimde. Kendilerinden olmayanlar ise dahi giremiyor ya boyle bir sacmalik olabilir mi?Öyle zaten. Arkadaşların umudunu kırmamak için öyle söyledim. Onlar da öğrenecek Türkiye nasıl bir yer.
2 ay deneme süresi oluyor diye biliyiorum önceki çalıştığım yerde öyleydi.
Kariyer.net ve LinkedIn gibi yerlerde dediğiniz gibi ama İŞKUR'da eğer uygun bir aday bulunur ise en azından deneme süresi kadar çalıştırmak zorunda bırakmıyor muydu devlet? Yanlış hatırlıyorda olabilirim.
O işkur is gucu programiyla alakali.
Maalesef. Bu duzen degisecektir umarim bir sonraki secimde. Kendilerinden olmayanlar ise dahi giremiyor ya boyle bir sacmalik olabilir mi?
2 ay seni deneyecek, 2 ay beni, 2 ay sonra bir baskasini. Bu çakallık. Baska bir sey degil.2 ay deneme süresi oluyor diye biliyiorum önceki çalıştığım yerde öyleydi.
Ama bi yandan hakli olabilirler hocam dusunun ornegin 2 ayda hala yaptiğiniz işle ilgili yeteri kadar gelismediniz diyelim mecbur cikarir. Verim onlar için. Zaten 2 ay deneme süresi içerisinde maaşiniz ve sigortaniz yatar gene.2 ay seni deneyecek, 2 ay beni, 2 ay sonra bir baskasini. Bu çakallık. Baska bir sey degil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Doom: The Dark ages düşük çözünürlüklü doku problemi
- SHERLOCKED
-
-