Bütçe
500 1200

crosscountry

Gelişen
Yeni sistem geldi ve işlemci boşta 70 dereceyi görüyor. İlk birkac saattir kullanıyorum oyuna falan girmedim driver falan kurdum sadece. İlk acıldıgında 60 civarlarındaydı şimdi 70'lere çıktı. Alırken kafayı çalıştırmadım hiç değiştirmedim soğutucuyu yeter diye yetmedi ama. Bayağı da küçük zaten 80 mm imiş. Max 1000 1200 TL F/P soğutucu önerecek var mı?

İşlemci: R5 7600.
Kasa: Segotep Radiant
Şu anki kullandığım da bu:

Görürseniz kaçın.

Yeni sistem geldi ve işlemci boşta 70 dereceyi görüyor. İlk birkac saattir kullanıyorum oyuna falan girmedim driver falan kurdum sadece. İlk acıldıgında 60 civarlarındaydı şimdi 70'lere çıktı. Alırken kafayı çalıştırmadım hiç değiştirmedim soğutucuyu yeter diye yetmedi ama. Bayağı da küçük zaten 80 mm imiş. Max 1000 1200 TL F/P soğutucu önerecek var mı?

Görürseniz kaçın.

Al gec. 7800x3d'yi bile dengede tutacak gucte.

Kasada bir problem göremiyorum ama belli ki fanların hava basıncı kötü. Soğutucu aldıktan sonra bir de fan için bütçe ayırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca benden önceki mesajlarda Spirit 120 SE önerildiği için aynısını tekrardan önerme gereği duymuyorum.

Görürseniz kaçın.
Kasanız destekliyorsa Thermalright Phantom Spirit 120SEmodelini zorlayıp alın. Zorlayamıyosanız, Thermalright Assassin King 120SE modelidi işinizi görecektir.