Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
İşlemci değiştirip BIOS güncelledim, bilgisayarı her açtığımda bu ekranın gelmemesi için ne yapmam gerekiyor?
BitLocker kullanmıyorsan sorun olmaz. Ayrıca bilgisayarında PIN varsa bir ihtimal yeni PIN belirlemeni isteyebilir.
Evet, tam onu yazıyordum. Sonradan aklıma geldi benim de.Bitlocker varsayilan aciksa dosyalari kilitlenmez mi? Bence bir onu kapatsin once.
Bilgisayari acip arama yerine disk sifreleme yazdiktan sonra acik mi bir bakar misin?
Win 10 kullanıyorum ama fark eder mi?
Bitlocker varsayilan aciksa dosyalari kilitlenmez mi? Bence bir onu kapatsin once.
Bilgisayari acip arama yerine disk sifreleme yazdiktan sonra acik mi bir bakar misin?
BitLocker kullanmıyorsan sorun olmaz. Ayrıca bilgisayarında PIN varsa bir ihtimal yeni PIN belirlemeni isteyebilir.
Evet, tam onu yazıyordum. Sonradan aklıma geldi benim de.Bitlocker varsayilan aciksa dosyalari kilitlenmez mi? Bence bir onu kapatsin once.
BitLocker varsayilan aciksa dosyalari kilitlenmez mi? Bence bir onu kapatsin once.