İşlemci her oyunda 100 derece oluyor

Başta ağır oyunlarda öyle oluyor sanmıştım. FC 26'da bile 100 derece oldu. 7 yıllık NFS Heat'te bile oldu. Bu sorunu nasıl çözerim?

Önceki konudan kasa kullandığınızı tahmin ediyorum. En son ne zaman bakımı yapıldı? İşlemci modeli nedir? Macunu kurumuş veya fanı yetersiz kalıyordur.

Önceki konudan kasa kullandığınızı tahmin ediyorum. En son ne zaman bakımı yapıldı? İşlemci modeli nedir? Macunu kurumuş veya fanı yetersiz kalıyordur.
i5 13400F. O konudaki kasa hocam.

Montajınızda sorun var gibi. Macun pumpout sorunu da olabilir, bu şekilde kullanmayın. Hemen soğutucu montajını ve macunu kontrol edin hocam. Normal değil.
Hocam en acil geçici çözüm hangisi? Macun yenilemek dışında.

Hocam en acil geçici çözüm hangisi? Macun yenilemek dışında.
Geçici çözüm ile yola devam etmenizi önermem ama yine de cevaplayayım. Turbo Boost kapatmak cihazı bir nebze serinletebilir. (Genelde de serinletiyor.) Ama biraz da performansı kısacaktır.

Geçici çözüm ile yola devam etmenizi önermem ama yine de cevaplayayım. Turbo Boost kapatmak cihazı bir nebze serinletebilir. (Genelde de serinletiyor.) Ama biraz da performansı kısacaktır.
Hocam belki de birkaç gündür böyle kullanıyorum. 20 saat falan olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…