Dosya Ekleri

• 62b5a2444d7c42.16343896_fnjiomklqpgeh_500.webp
    62b5a2444d7c42.16343896_fnjiomklqpgeh_500.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 14
Ya stok fan ise stok fan Intel'in o modelini soğutamaz, zaten sıvı soğutma var ise de pompa ölmüştür. Intel kullandığınız için sıvı soğutma öneriyorum ama iyi bir kule tipi de işinizi çözer, Assassin gibi.

kasanın içini aç geriden fotosunu yükle buraya
Kral kasam küçük sıvı soğutma sığar mı?

Her türlü tip soğutma var, sığar. Sen kasanın ismini söyle ya da modeline benzer bul internette. Ben sana öneriyim, taze taze araştırdım. Ben sıvı soğutma, ben de kendiminkini değiştireceğim.

Kasa küçük ise 240'lık sıvı soğutma ya da kule tipi, ama kule tipine gelince konu eni de önemli; kasanın kapağına veya cam çarpmasın diye.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-06-22 225847.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-22 225847.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 12
  • Ekran görüntüsü 2026-06-22 225914.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-22 225914.webp
    169,5 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Her türlü tip soğutma var, sığar. Sen kasanın ismini söyle ya da modeline benzer bul internette. Ben sana öneriyim, taze taze araştırdım. Ben sıvı soğutma, ben de kendiminkini değiştireceğim.

Kasa küçük ise 240'lık sıvı soğutma ya da kule tipi, ama kule tipine gelince konu eni de önemli; kasanın kapağına veya cam çarpmasın diye.
Hocam bunlarla uğraşmadan düşürmenin yolu yok mu yazılımsal falan.

Termal macun ile sorunun varsa oyun oynamanı tavsiye etmem. Macun alıp yenilemelisin. Yazılım ile performansını düşürmek bir yere kadar sana yardımcı olur ama internet tarayıcından 3-5 sekme açıp bir de video izlemeye çalışırsan işlemci sıcaklığı çok yükselecektir.

Termal macun ile sorunun varsa oyun oynamanı tavsiye etmem. Macun alıp yenilemelisin. Yazılım ile performansını düşürmek bir yere kadar sana yardımcı olur ama internet tarayıcından 3-5 sekme açıp bir de video izlemeye çalışırsan işlemci sıcaklığı çok yükselecektir.
Anlamadım hocam. İnternetle alakası ne tam olarak?