muhammetaktas122
Uzman
İşlemci yanarsa belirtileri nelerdir?
Msi b840p pro WiFi 7 cmos işlemi yaptım ama olmadı jbat1 dediniz sanırım? Cpu led ve dram ışığı yanıyorAnakart modelin nedir eğer yeni model ise arıza ışıklar vardır yoksa parça değişe değişe çözüme gitmen gerek işlemci kolayla yanmaz Anakart bobinlerinin beyni sulanmıştır komple prizden çek bir CMOS işlemi yap. CMOS işleminde elektrik akımı olmasın anakart üzerinde CMOS veya C.CLEAR tarzı bir şey yazar orayı bul ve demir bir parça ile 2 pine 10 saniye değdir sonra prizi tak bekle çalıştır olmazsa ekran kartını söküp dene CPU ve Anakart besleme kablolarını kontrol et.
MSI B840P Pro Wi-Fi 7 cmOS işlemi yaptım ama olmadı jbat1 dediniz sanırım? CPU LED ve DRAM ışığı yanıyor.
Tek ram hocamJocf var orada tam okuyamadım orayı denedin mi RAM'den dolayı boot da etmiyor olabilir 2 taneyse 1 tanesini dene farklı kısımda.
Tek RAM hocam.
İşlemciye baktım bir sorun yok hocam.
@Ayhan Dönmez @Recep Baltaş @hovarda hocam mesela işlemci yanmışsa PC fanlar dönermi sonsuz şekilde yoksa birkaç dakika sonra kendini kapatır mı?
Kapatırmı hocam tekrardan peki? Çünkü hiç kapanmadı pcİşlemci bozuk olsa bile anakarta güç geldiği için kasa fanları döner başka bir RAM'in olsaydı kolaylıkla anlardın.
Kapatırmı hocam tekrardan peki? Çünkü hiç kapanmadı PC.
Hocam hiç kapanmıyor ve sadece görüntü gelmiyor ısılar normal fanlar normal dönüyorGücü kesmediğin sürece açık kalır diye biliyorum. Eğer buzzer olsaydı hata sesi verirdi sürekli.
2v insta kill atmış, iade/değişim için garanti gönder, EXPO açmıyor diye.Hocam hiç kapanmıyor ve sadece görüntü gelmiyor ısılar normal fanlar normal dönüyor