Soğutucu alamadım halen. V-Sync açmasam GTA 3 Definitive'de bile 100 derece oluyor. Bazı oyunlarda V-Sync de kafi gelmiyor. Yine de 100 derece oluyor. Hatta dakikalar içinde. Böyle kullanmamın bir zararı olur mu? İşlemci yanar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Zararı yüksek. Bakım yaptırın.Soğutucu alamadım halen. V-Sync açmasam GTA 3 Definitive'de bile 100 derece oluyor. Bazı oyunlarda V-Sync de kafi gelmiyor. Yine de 100 derece oluyor. Hatta dakikalar içinde. Böyle kullanmamın bir zararı olur mu? İşlemci yanar mı?
Soğutucu alamadım halen. V-Sync açmasam GTA 3 Definitive'de bile 100 derece oluyor. Bazı oyunlarda V-Sync'de kafi gelmiyor. Yine de 100 derece oluyor. Hatta dakikalar içinde. Böyle kullanmamın bir zararı olur mu? İşlemci yanar mı?
Masaüstü ise çekirge bir zıplar iki zıplar...
Masaüstü.
Zararı olur tabii ki. 100 derece işlemciler için yüksek. En üst sınır 90-95 derece, sonrası redline'a giriyor. Bugün yanmaması yarın da yanmayacağı anlamına gelmez.
Stok fan var. i5 13400F.Kısa vadede sorun olmayabilir ama kullanmamakta fayda var. Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz şu an? Stok fan ise bu kadar ısınma normal değil.
i5 7500F
Uzman
Termal macun var mı?
Laptop olsa az uz idare ederdi. Kullanma öyle limit falan at 90'a.
Yeni konular
-
Acer Nitro 5 AN515-58 için termal macun veya ped önerisi
- RollingStonesrio
-
-
-
-
Philips EP2231 kahve makinesi yağı nereden temin edilebilir?
- Captain Skriniar
-
Vodafone Smart Style 7 telefonda ROM atarken "QFIL QDLoader after Switch" hatası
- mustafausul51
-
Ekstre kesimi sonrası yapılan ödeme için ekstra ödeme yapılır mı?
- PoseidonWhisper
-