Korkmasana la, mucahit lazimNeler oluyor oğlum ya? Neyse konu 10 sayfa olur yine, ben hemen kaçayım yoksa dizerim gene.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Korkmak değil, üşenmek. Bu tarz konuların fazlalaştığını fark ettim bu forumda. Her birine yazmak bir noktadan sonra yoruyor beni. O nedenle zaten göz ardı ettim de sırf meraktan bakıyorum.
- Makaleler
- 1
İsrail’in boykot edilmeye çalışılması kadar saçma bir şey yok. Ülkelerini teröristlerden koruyorlar ama diğer yandan da birisi siyaset için dinini ortaya attı, İsrail’i hedef gösterdi ve oy toplamaya çalışıyor. Tabii ortada savaş suçları oluyor ve kabul edilemez ama ayrı bir konu. Avrupa ülkelerinde kimse savaşları desteklemiyor fakat böyle saçma sapan boykot listeleri yapıp ilgili ülkeye bile ait olmayan şirketleri koymuyorlar. Boykot yapacaksanız Rusya’ya bakmalısınız. Rusya’ya kimse bir şey demiyor. Ukrayna, Müslüman ülkesi olsaydı hiç beklemezlerdi ama…
TP'de 1200 mesajim var siyasetle alakali. Bir de beni dusun ne haldeyim (mental sorun)Korkmak değil, üşenmek. Bu tarz konuların fazlalaştığını fark ettim bu forumda. Her birine yazmak bir noktadan sonra yoruyor beni. O nedenle zaten göz ardı ettim de sırf meraktan bakıyorum.
Açıkçası çok da şaşırmadım. Bu benim gözümde hiçbir şey. Tabii ki İsrailli şirket alacak, şirketler üzerindeki en büyük güç onlarda.
İyi yapıyorsunuz hocam bende öyle yapsam iyidir çünkü çok kötü olaylar var Siyaset'e zaten dayanamıyorum bu reis denen şahısın haberlerini gördükçe ve %52 ile seçildiğini de hesaba katınca inanılmaz sinir krizi yaşıyorum.Korkmak değil, üşenmek. Bu tarz konuların fazlalaştığını fark ettim bu forumda. Her birine yazmak bir noktadan sonra yoruyor beni. O nedenle zaten göz ardı ettim de sırf meraktan bakıyorum.
Hadi size bir soru sorayım. Doğru cevabı bilene ödül var!
Siyasal islamcılar namaz kılarken kıbleyi nereye doğru çevirir?
A) Paranın olduğu herhangi bir yer
B) Kabe
B) Kabe
Cok riskli bir soru. Ama A bence.Hadi size bir soru sorayım. Doğru cevabı bilene ödül var!
B) Kabe
Doğru! Buyurun hocam ödülünüz.
mudurvekili
Yetkin
Recep Erdoğan vs Tayyip Erdoğan.
Yeni konular
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-