theodore bagwell
Başarılı
Hocam gerçekten uğraşınız için teşekkür ederim tam olarak böyle bir listeye ihtiyacım vardı!. Alt yapımız max 37 MBPS destekliyor o yüzden NetSpeed'in 35 MBPS'lık paketine göz atacağım.
İnternet Servis Sağlayıcıları 100 Mbps Hız İçin Aylık Fatura Bedelleri Not Comnet 280 TL Uzak durun! Netspeed 300 TL Kullandım, iyidir. Millenicom 330 TL Migrosnet 350 TL Şoknet 360 TL Kablonet 450 TL Kullandım, iyidir. Verdikleri modemi kullanmak zorundasınız. Marka modeli Netmaster Infinity 401. iPhone'umla WiFi problemi yaşadım. Başka iPhone kullanıcıları da bu modemle WiFi problemi yaşamışlardı. İnternet çalışmasına ve telefon WiFi'a bağlı olmasına rağmen internet çalışmıyordu. Oris Telekom 470 TL TurkNet Altyapınızın desteklediği en yüksek hız ayda 500 TL Kullandım, iyidir. AtlantisNet 500 TL
Superonline 500 TL Kullandım, iyidir. Eskiden internet kesintisi yaşadığınızda Turkcell mobil hattınız varsa hattınıza 4 GB internet tanımlıyorlardı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Türk Telekom 540 TL Vodafone Net 550 TL Digiturk 580 TL Dsmart 605 TL
Paşa gönlünüz hangisini çekiyorsa onu seçin.
Not: Liste, aylık fatura bedelleri küçükten büyüğe doğru sıralanarak düzenlenmiştir.