İnternet Servis Sağlayıcıları100 Mbps Hız İçin Aylık Fatura BedelleriNot
Comnet280 TLUzak durun!
Netspeed300 TLKullandım, iyidir.
Millenicom330 TL
Migrosnet350 TL
Şoknet360 TL
Kablonet450 TLKullandım, iyidir. Verdikleri modemi kullanmak zorundasınız. Marka modeli Netmaster Infinity 401. iPhone'umla WiFi problemi yaşadım. Başka iPhone kullanıcıları da bu modemle WiFi problemi yaşamışlardı. İnternet çalışmasına ve telefon WiFi'a bağlı olmasına rağmen internet çalışmıyordu.
Oris Telekom470 TL
TurkNetAltyapınızın desteklediği en yüksek hız ayda 500 TLKullandım, iyidir.
AtlantisNet500 TL
Superonline500 TLKullandım, iyidir. Eskiden internet kesintisi yaşadığınızda Turkcell mobil hattınız varsa hattınıza 4 GB internet tanımlıyorlardı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum.
Türk Telekom540 TL
Vodafone Net550 TL
Digiturk580 TL
Dsmart605 TL

Paşa gönlünüz hangisini çekiyorsa onu seçin.

Not: Liste, aylık fatura bedelleri küçükten büyüğe doğru sıralanarak düzenlenmiştir.
Hocam gerçekten uğraşınız için teşekkür ederim tam olarak böyle bir listeye ihtiyacım vardı!. Alt yapımız max 37 MBPS destekliyor o yüzden NetSpeed'in 35 MBPS'lık paketine göz atacağım.

Bu arada 2-3 ay deneyiminize bakın. Eğer memnun olursanız sabit fiyat ile tek ödeme yapmanızı öneririm. Ben sorun yaşamadığımdan ve her ay hesap yapmak istemediğinden, yıllık ödüyorum.

İnternet Servis Sağlayıcıları100 Mbps Hız İçin Aylık Fatura BedelleriNot
Poyraz Net310 TLBkz., Bkz.
Ay Telekom340 TLBkz.
Migros İnternet350 TL
Şoknet360 TLBkz.
Netspeed450 TLKullandım, iyidir.
Millenicom450 TLBkz., Bkz., Bkz.
Kablonet450 TLKullandım, iyidir. Verdikleri modemi kullanmak zorundasınız. Marka modeli Netmaster Infinity 401. iPhone'umla WiFi problemi yaşadım. Başka iPhone kullanıcıları da bu modemle WiFi problemi yaşamışlardı. İnternet çalışmasına ve telefon WiFi'a bağlı olmasına rağmen iPhone'da internet çalışmıyordu.
Oris Telekom470 TLBkz., Bkz.
TurkNet500 TLKullandım, iyidir.
AtlantisNet500 TLBkz., Bkz.
Superonline500 TLKullandım, iyidir. Eskiden internet kesintisi yaşadığınızda Turkcell mobil hattınız varsa hattınıza 4 GB internet tanımlıyorlardı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum.
Türk Telekom540 TL
Vodafone Net550 TL
Digiturk580 TL
Dsmart604 TL

Paşa gönlünüz hangisini çekiyorsa onu seçin.

Not: Liste, fiber aboneliklerin aylık fatura bedelleri küçükten büyüğe doğru sıralanarak düzenlenmiştir.

PoyrazNet'in BTK tarafından lisansı iptal edileli baya oldu, şu an hizmet vermiyorlar en üste onu yazmışsın, bilgin olsun.