Kullandım, iyidir. Verdikleri modemi kullanmak zorundasınız. Marka modeli Netmaster Infinity 401. iPhone'umla WiFi problemi yaşadım. Başka iPhone kullanıcıları da bu modemle WiFi problemi yaşamışlardı. İnternet çalışmasına ve telefon WiFi'a bağlı olmasına rağmen internet çalışmıyordu.
Kullandım, iyidir. Eskiden internet kesintisi yaşadığınızda Turkcell mobil hattınız varsa hattınıza 4 GB internet tanımlıyorlardı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum.
Hocam gerçekten uğraşınız için teşekkür ederim tam olarak böyle bir listeye ihtiyacım vardı!. Alt yapımız max 37 MBPS destekliyor o yüzden NetSpeed'in 35 MBPS'lık paketine göz atacağım.
Bu arada 2-3 ay deneyiminize bakın. Eğer memnun olursanız sabit fiyat ile tek ödeme yapmanızı öneririm. Ben sorun yaşamadığımdan ve her ay hesap yapmak istemediğinden, yıllık ödüyorum.
Kullandım, iyidir. Verdikleri modemi kullanmak zorundasınız. Marka modeli Netmaster Infinity 401. iPhone'umla WiFi problemi yaşadım. Başka iPhone kullanıcıları da bu modemle WiFi problemi yaşamışlardı. İnternet çalışmasına ve telefon WiFi'a bağlı olmasına rağmen iPhone'da internet çalışmıyordu.
Kullandım, iyidir. Eskiden internet kesintisi yaşadığınızda Turkcell mobil hattınız varsa hattınıza 4 GB internet tanımlıyorlardı, hala yapıyorlar mı bilmiyorum.