uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
Özellikle Türk Telekom başta olmakla beraber Türkiye'deki ISS'ler neden hep dandik modem veriyor? Türkiye'de 1 numaralı ISS olmak için iyi bir modem vermek müşterilere çok basit bir yol gibi görünüyor.

Benim modem bi' ara yandı fakat bedavaya yenisini verdiler. O kadar dandik yani. Sanırım yüksek hız için ayrı modem veriyor TT.

Özellikle Türk Telekom başta olmakla beraber Türkiye'deki ISS'ler neden hep dandik modem veriyor? Türkiye'de 1 numaralı ISS olmak için iyi bir modem vermek müşterilere çok basit bir yol gibi görünüyor.

Maliyet.

İnternetmi yavaş?
Kablosuz bağlantılarda sorumluluk kabul edilmez, testler kablolu bağlantı üzerinden değerlendirilir.

Gecikme sınırı:
Yurt içi: 90ms
Yurt dışı: 250ms

Bant genişliği sınırı: %70

Bunları abone olurken sözleşmende kabul edersin.

Son düzenleme:
Sonuçta sizden o modemin parası faturaya yansıtılarak alınıyor. Zaten ülkemizde internet hızları düşük ve fiyatlar yüksek olduğu için.

Hazır sistem gibi düşün. Anakart giriş seviye, RAM frekansları düşük, işlemci soğutucusu yok (kule tipi),ekran kartı 2 fanlı, PSU ucuz ya da sertifikasız. Sonuç olarak internete girip video izlemene engel ya da oyun oynamana engel değil. Modemde birçok özellikleri kırpılmış düz internete girsin yeter. Bu videoda beyefendi anlatıyordu. O ISS'ler bizden ucuz modem istiyor bizde ona göre özellikler koyuyoruz diyordu.

Kendilerini riske sokar mı tabiki hayır bana premium modem satmaya çalışıyorlardı Anlamayan biri ne yapacak modemi bosulsa efendim faturanızın üstüne ekleyelim yenisini verelim diyorlar

Bence modeme çok önem vermiyor insanlar ve ISS'ninki ile yetiniyorlar. ISS'de maaliyeti düşürmek için uygun bir şey sunuyor.