Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Şubat 2025
Kötü modem verip modem bozulunca sizden para almak için 
Özellikle Türk Telekom başta olmakla beraber Türkiye'deki ISS'ler neden hep dandik modem veriyor? Türkiye'de 1 numaralı ISS olmak için iyi bir modem vermek müşterilere çok basit bir yol gibi görünüyor.
Maliyet.
İnternetmi yavaş?
Kablosuz bağlantılarda sorumluluk kabul edilmez, testler kablolu bağlantı üzerinden değerlendirilir.
Gecikme sınırı:
Yurt içi: 90ms
Yurt dışı: 250ms
Bant genişliği sınırı: %70
Bunları abone olurken sözleşmende kabul edersin.
Son düzenleme:
Sonuçta sizden o modemin parası faturaya yansıtılarak alınıyor. Zaten ülkemizde internet hızları düşük ve fiyatlar yüksek olduğu için.Özellikle Türk Telekom başta olmakla beraber Türkiye'deki ISS'ler neden hep dandik modem veriyor? Türkiye'de 1 numaralı ISS olmak için iyi bir modem vermek müşterilere çok basit bir yol gibi görünüyor.
Hazır sistem gibi düşün. Anakart giriş seviye, RAM frekansları düşük, işlemci soğutucusu yok (kule tipi),ekran kartı 2 fanlı, PSU ucuz ya da sertifikasız. Sonuç olarak internete girip video izlemene engel ya da oyun oynamana engel değil. Modemde birçok özellikleri kırpılmış düz internete girsin yeter. Bu videoda beyefendi anlatıyordu. O ISS'ler bizden ucuz modem istiyor bizde ona göre özellikler koyuyoruz diyordu.
yusufumm07
Üstün
Kendilerini riske sokar mı tabiki hayır bana premium modem satmaya çalışıyorlardı Anlamayan biri ne yapacak modemi bosulsa efendim faturanızın üstüne ekleyelim yenisini verelim diyorlarÖzellikle Türk Telekom başta olmakla beraber Türkiye'deki ISS'ler neden hep dandik modem veriyor? Türkiye'de 1 numaralı ISS olmak için iyi bir modem vermek müşterilere çok basit bir yol gibi görünüyor.
DFWEmirhan
Başarılı
Superonline verdiği Huawei modem yan odadan çekmiyorduhemen atıp Keenetic modem aldım mis gibi oldu vallahi.
Superonline ZTE modem verdi bana o biraz daha iyi gibi diğer modemlerden.