Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Otoban tarafları böyle. Şehrin içi böyle çöl değil zaten.Ankara daha yaşanılası bir şehir bence. Trafiğin daha az olması bile yeter. Çöl mü çöl orası ayrı.
- Makaleler
- 4
Bir metropol büyüklüğünde ama gezmek dışında gitmeni tavsiye etmiyorum. Kalabalık olduğunu herkes biliyor zaten. Bunun yanı sıra şehrin trafiğidir, insan trafiğidir, pahalılığıdır derken orada durmak zor oluyor. Bana "E o zaman sen nasıl kalıyorsun?" diye sormayın. Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Alışmışım oranın kalabalıklığına. Ama zor ya.
Smmmhunter 31
Üstün
İstanbul her insanın bir kere turist gibi gezmesi gereken bir şehir. Avrupa Anadolu'ya kıyasla çok daha turistik. Rahat gezmek istiyorsanız Anadolu'da Cadde veya Üsküdar'da gezilir. Kadıköy'de kesinlikle gezilmeli.
Tarihi güzellikler, gezilecek yerler, iş dünyasının kalbi olması sebebiyle gelinip görülebilir ama yaşamak, yerleşmek istiyorsanız tabii ki 40 kere düşünüp hesabınızı ona göre yapın derim.
Doğma büyüme İstanbullu olarak biz bile kalabalığından, gereksiz aşırı pahalılığından, vs bir sürü şeyinden bıktıysak gerisini siz düşünün artık.
Yaşanır mı tabii ki yaşanır, sadece diğer illerde yaşayanlara göre daha fazla yıpratır.
Doğma büyüme İstanbullu olarak biz bile kalabalığından, gereksiz aşırı pahalılığından, vs bir sürü şeyinden bıktıysak gerisini siz düşünün artık.
Yaşanır mı tabii ki yaşanır, sadece diğer illerde yaşayanlara göre daha fazla yıpratır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rezalet. Doğduğumdan beri İstanbul’da yaşıyorum kurtulmak istiyorum.Hiç gitmedim. Ankara'da 1 tane Kızılay varsa İstanbul'da 5-6 tane var diyorlar. Herkes nefret ediyor ama çoğunluk orada yaşıyor. Adımımı bile atmadım sadece ekrandan ne gördüysem o. Şehir çok büyük olduğu için yatacak yer olmadan gezmeyi düşünmüyorum. Eskişehir gibi gidip gelinecek bir yer değil bana göre. Bir kural vardır ya sev ya terk et diye. Sevmeyip, terk etmemek de ayrı kafa. İşi yüzünden yaşayan varsa saygı duyarım.
Hiç gitmedim. Ankara'da 1 tane Kızılay varsa İstanbul'da 5-6 tane var diyorlar. Herkes nefret ediyor ama çoğunluk orada yaşıyor. Adımımı bile atmadım sadece ekrandan ne gördüysem o. Şehir çok büyük olduğu için yatacak yer olmadan gezmeyi düşünmüyorum. Eskişehir gibi gidip gelinecek bir yer değil bana göre. Bir kural vardır ya sev ya terk et diye. Sevmeyip, terk etmemek de ayrı kafa. İşi yüzünden yaşayan varsa saygı duyarım.
Eğer gezmeyi düşünüyorsan 10 numara yer. Her şeyi bulabilirsin. En ucuzundan, en kaliteli ve en ekonomik her şey var. Ama yaşamaktan bahsediyorsan tövbe. 30 sene yaşadım, hiç gereği yok. Bir de büyüklüğünden kaynaklı iş olanağı çok iyi... Gideceğin yere göre Suriye, Afgan her bir tipe de rastlaman mümkün.
Demiraus
Başarılı
Suriyeli çok fazla
Yeni konular
-
-
-
-
-
Xiaomi Note 11S şarj boardu nereden temin edilebilir?
- DeadlyMania7
-
Ev ve Yaşam Kiwi elektrikli cezve Türk kahvesi makinesi 399 TL
- Fırsat Ekibi
-
-