Moderasyona başlığı davada karara varıldı benzeri bir başlık yapin diye rapor ettim reddedildi.
Bu aralar enteresanlar. Hayırlısı.
Moderasyona başlığı davada karara varıldı benzeri bir başlık yapin diye rapor ettim reddedildi.
İşte öğretmende sıkıntı var, ben olsam öğretmeni okulun bahçesinde giyotinle infaz eder, öğrenciyi de vatandaşlıktan atardım.1- Abazalıkla alakası yok, bu kimyasal, biyolojik ve hormonal bir şey.
2- O yaşta kadınlara bakmak gayet normal, birlikte olma yaşı 15-16'lara inmiş zaten.
3- O bahsettiğin lisede, lise okuyanların %90'ı milli olmuştur zaten.
Ama bahsedilen 14 yaşındaki öğrenciye, kadın öğretmenin bir şeyler arzulaması. Bu normal değil...
Haber sayfaları verdi zaten. Arkadaş büyük ihtimalle hortlatılmış reddit konusunu gördü ve araştırmadan paylaşıldı. Haberin orijinalini paylaştım ama onu da silmişler...
Hocam ben isteyecek elemanlar tanıyorum + kınıyorum. Ne yazıkki böyle muhabbetler dönüyor, ancak öğretmen hiç mi utanmadı bilmiyorum. İnsanlık ayıbı gerçekten.
Bu da işte bunun taciz sayılmasının sebebi. Bu yaştaki arkadaşlar daha öğretmeninin kalçasına bakıp laf yapacak kadar gelişmemiş bir varlık olmaları, onun isteyip istememesinin geçerliliğini ortadan kaldırır. Bu arkadaşlar henüz beyin gelişimini tamamlamadığı için öyleler, beyin gelişimini tamamlamamış olmaları da bunu taciz yapar. Bu da kız-erkek öğrenci farkını tamamen ortadan kaldırır.Aynı şey değil. Bu ülkenin erkeklerinin büyük bir kısmı abaza. Lisede sınıfımdakiler kadın tarih hocasının arkasına o kadar bakıyordu ki, hiç önlük giymeyen kadın önlük giymeye başladı. Sonra bakmayı kestiler. Zaten sömestr tatilinden sonra tayinini istemiş.
Ben olsam öğretmenin kafasını giyotinle uçururdum, Türk halkı gitgide yozlaşıyor ve bu yozlaşma durmazsa sonumuz beter.Bu da işte bunun taciz sayılmasının sebebi. Bu yaştaki arkadaşlar daha öğretmeninin kalçasına bakıp laf yapacak kadar gelişmemiş bir varlık olmaları, onun isteyip istememesinin geçerliliğini ortadan kaldırır. Bu arkadaşlar henüz beyin gelişimini tamamlamadığı için öyleler, beyin gelişimini tamamlamamış olmaları da bunu taciz yapar. Bu da kız-erkek öğrenci farkını tamamen ortadan kaldırır.
%90 abartı olmuş. O kadar da değil hocam.1- Abazalıkla alakası yok, bu kimyasal, biyolojik ve hormonal bir şey.
2- O yaşta kadınlara bakmak gayet normal, birlikte olma yaşı 15-16'lara inmiş zaten.
3- O bahsettiğin lisede, lise okuyanların %90'ı milli olmuştur zaten.
Ama bahsedilen 14 yaşındaki öğrenciye, kadın öğretmenin bir şeyler arzulaması. Bu normal değil...
Haber sayfaları verdi zaten. Arkadaş büyük ihtimalle hortlatılmış reddit konusunu gördü ve araştırmadan paylaşıldı. Haberin orijinalini paylaştım ama onu da silmişler...
Hocam bence 75 var.
Lise zaten 14-18 yaş arası tayfa hocam. Ben 19 yaşındayım, şöyle bir düşünüyorum da, o yaş grubunda taş çatlasa %40 falandır.Benim zamanımda daha zordu bu işler. Şimdi dediğim gibi o olaylar 15-16 lara düşmüş.