Sigortamın girişi dün yapıldı. İşe girerken 3 gün sigortasız çalışacağımı ve sonra sigortamın başlayacağını söylediler. Geçen hafta Çarşamba ilk günümdü ve sigortamın girişi dün yapıldı. 12 saat çalışıyorum ve tek başıma benzin istasyonu marketini idare ederken çok yoruluyorum. Dinlenmeye de fırsat bırakmıyorlar. 12 saat aralıksız çalışmamı istiyorlar. Arada bir 5 dk oturabiliyorumdur ancak. ChatGPT'ye şöyle bir şey yazdırdım. Sizce nasıl? Geçenlerde işten çıkan 2 kişinin çıkışını 46 ile verdiler ve sicillerine işledi veya işleyecek sanırım. Ben de böyle olmak istemiyorum.
Bizde deneme süresi yok, deneme süremiz ilk 3 gün sigortasız dedi. Çıkacaksan en az 15 gün beklemek zorundasın, şimdi çıkarsan çıkışını 46'dan verirler dedi.
Tarih: [GG.AA.YYYY]
[Şirket Adı] İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne
Konu: Deneme Süresi İçinde Fesih Bildirimi
[Şirket Adı] bünyesinde [işe başlama tarihin] tarihinde başladığım [pozisyon] görevimden, 4857 sayılı İş Kanunu’nun 15. maddesi uyarınca deneme süresi içerisinde kendi isteğimle ayrılmak istediğimi bildiririm.
Deneme süresi içerisinde fesih hakkımı kullanarak iş akdimi bugün itibarıyla sonlandırıyorum. Gerekli çıkış işlemlerinin yapılmasını ve hak etmiş olduğum ücret ile varsa diğer alacaklarımın tarafıma ödenmesini arz ederim.
Saygılarımla,
Ad Soyad: [Adınız Soyadınız]
İmza: __________
Bizde deneme süresi yok, deneme süremiz ilk 3 gün sigortasız dedi. Çıkacaksan en az 15 gün beklemek zorundasın, şimdi çıkarsan çıkışını 46'dan verirler dedi.
Son düzenleme: