İyi akşamlar forumdaşlar ve moderatör abiler. Son 1 haftadır forumda gereksiz bir kuru gürültü, boş mesajlar ve gereksiz saçma konular görüyoruz. Hani moderatör bile ilgilenmeyi bırakmış. Bu kadar insan belli bir yaşa gelmiş, belli bir birikime sahip ve hayır yapmak maksatlı insanlar burada her türlü konuda -sadece teknoloji, bilgisayar- değil bu kadar insanın açtığı yardım konuları ve rehber konuları niye boş ve gereksiz açılmış konular yüzünden görünmüyor? Eğer birkaç tane konu açılıp da hala linç edilmeye devam ediliyorsa bu kişilerin burada durma amaçları nedir? Birbirini sevmeyen üyeler olabilir burada, benim de sevmediğim üyeler var; ama eğer bazı üyeler kimse tarafından sevilmiyorsa ve attığı mesajlar linç ediliyorsa, burada durmalarının anlamı yok. Hem bu kadar emoji lincinden forum yavaşlıyor. Hem de forum gereksiz mesajlarla yığın haline geliyor. Destekliyor musunuz?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok.
1-2 kişi rahatsız olsa dediğiniz olur ama bütün forum eğer bir kullanıcıdan rahatsız oluyorsa o kullanıcının buradan banlanması lazım.
Sorun üyede ise biz niye kahrını çekiyoruz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Prim vermeyin o zaman. Kendi haline birakin.Zaten maksimum 10 güne banlanacak da ama banlanmadan önce ne kadar şey varsa anlatılması en mantıklısı gibi.
1-2 kişi rahatsız olsa dediğiniz olur ama bütün forum eğer bir kullanıcıdan rahatsız oluyorsa o kullanıcının buradan banlanması lazım.
Çok saçma olur. Ben arkadaş çevremi toplar sevmediğim birini attırırım o zaman. O kadar kolay mı bu işler?
Sen uyursun, forum uyumaz hoca. Forum aklı her şeyi bilir. Gereken yapılacak, az kaldı.Daha forumu ne kadar kirletecek deyip izleyecekler mi peki?
Resim yapay zekayla üretilmiştir. Herhangi bir siyasi görüşü provoke etmez, savunmaz veya aşağılamaz.
'Sarayda soytarıya da ihtiyaç var' derdi kıymetli bir yöneticim. Böyle soytarıları gördüğünüz yerde dışlayın. Moderasyon profesyonel ve eşit davranmaya çalışıyor. Siz gördüğünüz yerde bildirin lütfen, çok sürmez.
Bu forum çok troller yuttu oyun, bir gün seni de yutar..
https://techolay.net/sosyal/konu/actigim-butun-konular-troll.71738/post-751841
Yardımcı olmuyorlar dalga geçiyorlar bana hep.
Ben ona küstüm.
Ben ona küstüm.
- enginbey8108
- Forum: Konu Dışı
Arkadaşlar ben driver ve programlı ISO nasıl yapabilirim? USB taktığım zaman kasaya ilk açılışda otomatik kurması için tek tuş.
- enginbey8108
- düzenleme iso windows windows iso
- Forum: Windows 10
https://techolay.net/sosyal/konu/actigim-butun-konular-troll.71738/post-751841
Sanırım tüm konuda aynı kişiden bahsediliyor, harbi problem. 
Göz ardı edin arkadaşlar, şahsen ben bu konuyu görene kadar varlığını bile unutmuştum.
Dipnot: Göz ardı etmeyi kaldırıp kontrol etmek istedim, durum cidden vahim. Ama eğleniyor millet.
Göz ardı edin arkadaşlar, şahsen ben bu konuyu görene kadar varlığını bile unutmuştum.
Dipnot: Göz ardı etmeyi kaldırıp kontrol etmek istedim, durum cidden vahim. Ama eğleniyor millet.
Son düzenleme:
Göz ardı et geç. Ben ettim, kafam rahat.
sndwchmaker
Yetkin
Ne yapalım meydanda asalım mı? :-D
Göz ardı etme seçeneği varken cadı avına çıkmaya gerek yok.
Göz ardı etme seçeneği varken cadı avına çıkmaya gerek yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri