Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

1449

Üstün
İyi akşamlar forumdaşlar ve moderatör abiler. Son 1 haftadır forumda gereksiz bir kuru gürültü, boş mesajlar ve gereksiz saçma konular görüyoruz. Hani moderatör bile ilgilenmeyi bırakmış. Bu kadar insan belli bir yaşa gelmiş, belli bir birikime sahip ve hayır yapmak maksatlı insanlar burada her türlü konuda -sadece teknoloji, bilgisayar- değil bu kadar insanın açtığı yardım konuları ve rehber konuları niye boş ve gereksiz açılmış konular yüzünden görünmüyor? Eğer birkaç tane konu açılıp da hala linç edilmeye devam ediliyorsa bu kişilerin burada durma amaçları nedir? Birbirini sevmeyen üyeler olabilir burada, benim de sevmediğim üyeler var; ama eğer bazı üyeler kimse tarafından sevilmiyorsa ve attığı mesajlar linç ediliyorsa, burada durmalarının anlamı yok. Hem bu kadar emoji lincinden forum yavaşlıyor. Hem de forum gereksiz mesajlarla yığın haline geliyor. Destekliyor musunuz?

Artı -52 Eksi
Üyeler kural belirleyebiliyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 199
Zaten maksimum 10 güne banlanacak da ama banlanmadan önce ne kadar şey varsa anlatılması en mantıklısı gibi.

1-2 kişi rahatsız olsa dediğiniz olur ama bütün forum eğer bir kullanıcıdan rahatsız oluyorsa o kullanıcının buradan banlanması lazım.
Prim vermeyin o zaman. Kendi haline birakin.

Daha forumu ne kadar kirletecek deyip izleyecekler mi peki?
Sen uyursun, forum uyumaz hoca. Forum aklı her şeyi bilir. Gereken yapılacak, az kaldı.

1767558945431.webp

Resim yapay zekayla üretilmiştir. Herhangi bir siyasi görüşü provoke etmez, savunmaz veya aşağılamaz.

Bu forum çok troller yuttu oyun, bir gün seni de yutar..

https://techolay.net/sosyal/konu/actigim-butun-konular-troll.71738/post-751841

Sanırım tüm konuda aynı kişiden bahsediliyor, harbi problem. :LOL:

Göz ardı edin arkadaşlar, şahsen ben bu konuyu görene kadar varlığını bile unutmuştum.

Dipnot: Göz ardı etmeyi kaldırıp kontrol etmek istedim, durum cidden vahim. Ama eğleniyor millet. :LOL:

Son düzenleme:
Ne yapalım meydanda asalım mı? :-D

Göz ardı etme seçeneği varken cadı avına çıkmaya gerek yok.