Adam dedi sen bana hesabı yolla 2000₺ az para değil diye bende verdim adam vermiyor 18 saattir hesabı. Ne yapabilirim?

@İtemSatış.com

Hocam 0 detayla Sherlock Holmes olmadan nasıl çözeceğiz meseleni?

İtemsatış uzerinden mi sagladiniz hesap bilgilerini? Yoksa WhatsApp'tan falan mi verdiniz?
Yoksa ilan koydunuz adam ilani satin aldi da parasi mi size gelmedi?

Hocam 0 detayla Sherlock Holmes olmadan nasıl çözeceğiz meseleni?

İtemsatış uzerinden mi sagladiniz hesap bilgilerini? Yoksa WhatsApp'tan falan mi verdiniz?
Yoksa ilan koydunuz adam ilani satin aldi da parasi mi size gelmedi?
Hesabı yolladığıma göre satıyorum hocam. Ayrıca İtemSatıştan gönderdim kanıtım da 20 dakikalık var.

Siz hesabı daha hiçbir ödeme yapılmamışken, ilan satılmamışken adama verdiniz değil mi?
Evet, ilk başta konuştum bir şey yapamayız dediler sonra ilgili birime ilettim dedi destek.

Karşı taraf ilanı satın almadan nasıl ve neden gönderdiniz hesabı?
İlk defa satış yapıyordum, bende yardım ederler diye yolladım adam 2000₺ diye ikna etti.

Adam dedi sen bana hesabı yolla 2000₺ az para değil diye bende verdim adam vermiyor 18 saattir hesabı. Ne yapabilirim?

@İtemSatış.com

İtemsatış üzerinden herhangi bir işlem gerçekleştirilmediyse siz kendiniz alıcıyla anlaşıp, hesabı verip parayı atmasını beklediyseniz İtemsatış'ın yapabileceği bir şey yok, adını bile bilmediğiniz insana para gönderdiğiniz için buz gibi bir soğuk su içmek haricinde pek yapabileceğiniz bir şey yok. Zira oyun hesap satışlarının kanun karşısında bir yönetmeliğide yok, çünkü yasal değil.