İlk defa satış yapıyordum, bende yardım ederler diye yolladım adam 2000₺ diye ikna etti.
Hesabınızın mailini, şifresini falan değişebiliyorsanız değişebilirsiniz. Adam değiştirdiyse veya hesabı geri alma şansınız yoksa maalesef yeni bir hesap kasmaya başlayabilirsiniz.

İtemsatış çok rezalet bir site müşterim hatalı olmasına rağmen siparişi rapor edip parasını geri aldı. Destek ilgilenmiyor son zamanlarda.
Kendin hesabın bilgilerini değiştirebiliyorsan hemen değiştir.

Evet, ilk başta konuştum bir şey yapamayız dediler sonra ilgili birime ilettim dedi destek.

İlk defa satış yapıyordum, bende yardım ederler diye yolladım adam 2000₺ diye ikna etti.
İtem satış kocaman kırmızı yazılarla her konuşmanın başına bu yazıyı boşuna koymuyorlar. Satışı itemsatış aracılığıyla gerçekleştirmediyseniz size yardımcı olamazlar. En fazla seni dolandıran adamın hesabını kaparlar.

Dosya Ekleri

• konuşma.webp
    konuşma.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 105
Şimdi baktım adamlar gitmiş adamı banlamışlar :D yok böyle bişey.

İtem satış kocaman kırmızı yazılarla her konuşmanın başına bu yazıyı boşuna koymuyorlar. Satışı itemsatış aracılığıyla gerçekleştirmediyseniz size yardımcı olamazlar. En fazla seni dolandıran adamın hesabını kaparlar.
Başka siteden yapmadım ki?

Hesabınızın mailini, şifresini falan değişebiliyorsanız değişebilirsiniz. Adam değiştirdiyse veya hesabı geri alma şansınız yoksa maalesef yeni bir hesap kasmaya başlayabilirsiniz.
Hesabın açılış tarihi, satın almayla ilgili bir fatura gibi çoğu kişinin hesap açarken umursamayacağı nadir bilgiler varsa bunlarla alabilir.

Hocam alışverişi site dışında gerçekleştirince destek olmazlar. Benzer bir sitede çalışıyordum, ödeme işlemleri site dışında yapıldığı zaman biz de bir şey yapamıyorduk. Tabii itemsatışta öyle bir sistem var mı pek hakim değilim. Geçmiş olsun.

Yazıya tıkladığın zaman seni direkt kurallara atıyor, olay site dışı alışveriş yapman değil olay sitenin sana sunduğu hizmetleri kullanmadan direkt önden hesabı vermen. Adam ilanı itemsatış üzerinden satın alır, para itemsatış havuzuna düşer seni dolandırırsa da para hertürlü sende kalır. Sen hesabı önden verirsen de adamın tek kaybedeceği şey itemsatış hesabı olur.