Ben de zamanında Hepsiburada'dan SanDisk Ultra Luxe almıştım oda sahte çıkmıştı okuma hızı 25'i geçmiyordu. Sandisk'in çakma ürünleri çok dolaşıyor her sitede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan aldığım SanDisk Ultra Fit USB belleğim hem paketi açık halde geldi, hem kalıcı çizikli geldi, hem de asla bilgisayara girmiyor. (Birçok bilgisayarda denedim.) Ayrıca sahte olduğunu da düşünüyorum, çünkü SanDisk'in paketlemesi böyle değildi.

İade istediğimde ürün şu an 153 TL, Amazon diyor ki, 83 TL iade yaparız ürünü bize gönderdiğiniz takdirde, değişim yapamayız. Ben ürünü iade ettikten sonra tekrar satın alamayacağım. 3 gün önce yazdığımda bana "ürünü bize gönderin size 83 TL iade yapılınca aradaki farkı iade edelim, ancak bunun için önce bir talep açalım, talebin sonuçlanmasını bekleyelim" denildi bana. Talep'e dün dönülmüş ve denilmiş ki "değişim seçeneği çıkmıyor, iade yapabiliriz." Bana önce aradaki farkı iade edelim dendi sonra da kararlarından vazgeçtiler. Daha sonra Amazon'a tekrar yazdım tekrar talep açtık dediler ve bugün yine aynı şekilde olumsuz dönüş aldım.

Sizce ne yapabilirim bu durumda?
Geçmiş olsun hocam. THH başvurun. Bir çılgın çözüm de önereceğim ama işe yarar mı bilmem, Amazon Türkiye'yi Amazon'un genel merkezine şikayet edebilirsiniz.

2018'den beri Amazon kullanıyorum. Aynı senaryoda yaşadığım problemlere buldukları çözümler ile bu konuda iddia edilenler uyuşmuyor. Bu yüzden Amazon gibi gelmediğini söyledim. Amazon benim gözümde ülkemizdeki en iyi e-ticaret sitesi.
Amazon benim 500 liralık hediye çekime çökmesi haricinde çok güzel bir site.

2018'den beri Amazon kullanıyorum. Aynı senaryoda yaşadığım problemlere buldukları çözümler ile bu konuda iddia edilenler uyuşmuyor. Bu yüzden Amazon gibi gelmediğini söyledim. Amazon benim gözümde ülkemizdeki en iyi e-ticaret sitesi.

Tabii ki en iyi ticaret sitesi ama hata yapmayacagi anlamnina gelmez. Buyuk bir sorun yasamistim ve 3 ay sonra alabilmistim parami onlardan. Ama buna ragmen yine Amazon tercih ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha bu arada, artık daha Amazon'a bu sebepten dolayı bağlandığımda müşteri temsilcisi, "sohbeti sonlandırmak zorundayım, iyi günler." diyerek yüzüme kapatıyor... Rezillik resmen, eskiden direkt yeni ürün gönderirlerdi eski ürün sizde kalsın diyerek.

Bunu ilk kez yapmıyorlar forumda şimdi ağzımı açsam amazona toz kondurmuyorlar ama o çok sevdikleri Amazon'u sanıyorlarki iade ediyoruz o iade edilen ürünleri satmıyorlar iade geldiği gibi paketleyip satıyorlar iade ürün konusunuda en çok Amazon'dan şikayet edenini görüyorum.

Bunu ilk kez yapmıyorlar forumda şimdi ağzımı açsam amazona toz kondurmuyorlar ama o çok sevdikleri Amazon'u sanıyorlarki iade ediyoruz o iade edilen ürünleri satmıyorlar iade geldiği gibi paketleyip satıyorlar iade ürün konusunuda en çok Amazon'dan şikayet edenini görüyorum.
Ben "bu ürünü neden istiyorsunuz ki geri? Geri mi satacaksiniz müşterilere?" dedim ve bana "Depomuzda imha ediliyor." dediler :rofl:

Herkes biliyor ki, geri satacaklar...

Ben "bu ürünü neden istiyorsunuz ki geri? Geri mi satacaksiniz müşterilere?" dedim ve bana "Depomuzda imha ediliyor." dediler :rofl:

Herkes biliyor ki, geri satacaklar...

1 tane kasa ve monitor almistim Amazon acildigi ilk yil. Kasanin sol tarafi boydan boya cizikti. Kutu icinde cizilmesi mumkun degil. Ayrica monitorun daha once açılıp iade edildigi bariz belliydi ve IPS glow, bleeding ne ararsan vardi. Ha bir de islemcinin PIN'i yamuktu ve kalemle duzeltmistim.