İtemsatış'tan alınan hesabın çalıntı çıkması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akbabuş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 522
  • Etiketler Etiketler
    çalıntı

Maalesef değişebilen olduğundan fiyatı yükseliyor İtemsatış konuyla alakalı işlem yapacak mı bakalım, elimdeki tek kanıt değiştirdiğim mail bilgileri adamın mailine gitmiş.

Sonuç: Satıcı hala inkar etmekte kafanda kuruyorsun demekte, hesap sahibiyle iletişimdeydim, hesabın ben de kalacağını, hiçbir şey olmamış gibi davranacağını söyledi. Umarım bu konu böyle bir hesap satın alacak kişilerin dikkatini çeker.

Son düzenleme:
Merhaba,

0850 306 1054 WhatsApp hattımıza konu linkiyle beraber ulaşabilir misiniz? Arkadaşlarımız size bilgilendirme yapıp, yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla.

Merhaba,

0850 306 1054 WhatsApp hattımıza konu linkiyle beraber ulaşabilir misiniz? Arkadaşlarımız size bilgilendirme yapıp, yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla.

WhatsApp üzerinden ilettim.

Güncelleme:

WhatsApp üzerinden elimdeki kanıtları sundum ve para iadesini sağladılar. Hesabı da asıl sahibine iade ettim ve çok sevindi, yabancı olmasına rağmen güzel bir arkadaşlık oldu. WhatsApp'ta yardımcı olan Ali Bey'e teşekkür ederim

Son düzenleme:
Memnun kalmanıza çok sevindik.

Keyifli günler dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…