Microsoft Store'dan alın mümkünse. Hem Microsoft hesabınızla entegre olur hem de güven sorunu çekmezsiniz. Bu sitelerden hayır gelmez. Olsa olsa banlı ve geçici süre sende kalacak hesaplardır.

Skin, e-posta gibi bilgilerde değişmesi de muhtemel ayrıca.

Mainlik bir Roblox hesabı almıştım. Dolandirilmadim maili de değiştirdim telefon numarasını da.

Şans faktörü burada zsizden yana olmuş anlaşılan.

Korsan oynama ile hesap alıp oynamanın arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bazı satıcılar güvenilir olabiliyor. Ama şans işi.

Hem bu abonelikle birlikte bir sürü oyunuda oynayabilirsiniz.

Her ay para veremeyebilirim hem kalıcı olması benim için daha iyi.

Korsan oynama ile hesap alıp oynamanın arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bazı satıcılar güvenilir olabiliyor. Ama şans işi.

Korsan da virüsten korkuyorum daha yeni virüs girdi zaten bir daha girmesinden korkuyorum.

Arkadaşlarım ile birlikte modlu oynasam yeter.
Oynarsın, sorun yok. Bu arada küçük bir bilgi: Eğer e4mc modunu kullanırsan, herhangi bir tek oyunculu dünyaya girip ‘yerel ağda paylaş’ tuşuna basarsan sohbet kısmına rastgele bir IP atıyor. O IP’yi arkadaşlarına gönderdiğinde dünyana katılabiliyorlar ve Aternos gibi lag sorunu da yaşamıyorsun. Ayrıca dünyayı sen oluşturacaksan, arkadaşlarının e4mc moduna ihtiyacı yok.

Korsan oynamak istemiyorum fiyatlar burada daha uygun oluyor alan varsa görüşlerini yazabilir mi?

Kendi satın aldığım satıcının linkini şimdi atıyorum, oradan al gitsin. Direkt 0 hesap veriyor ismini mismini sen belirliyorsun. Zamanında ucuzken alıp pahalıya satıyor fakat şu anki duruma göre yine ucuz.