Çok haklısınız hocam, doğru olan da o ama yapacak bir şey yok. Hakkını aramak için sürünmek gerekiyor her şekilde.

Öyle haklisiniz. Amazon'dan alın 18 gün kullandigim laptop hoparlorleri patladiydi Acer marka ve iade almislardi. Ama degisim yapmiyorlar bu tur durumlarda. Garanti istememistim cunku sifir aldigim cihazin garantiye gitmesi bana dokunuyordu o siralar. Keske garantiye gonderseydim bir daha o fiyata alamadim laptop. xD 😅

Philips Evnia 24 inc beyaz olan hocam, iade edeceğim kulaklıkla beraber.

Philips'in bir serisi vardi benim kuzen kullaniyordu gram isik sizmasi yoktu monitorde ama 1080P'yi. 2K ve 4K tecrubem oldugundan dolayi bundan asagisini kullandigimda o pikselleri goruyorum neredeyse. Adi neydi unuttum serinin herhalde satilmiyor artik.

İtopya'dan bir çöp parçası bile satın almam. Gider daha fazla ücrete farklı yerden alırım ama İtopya'nın kapısından dahi geçmem. Adamların iade süreçleri bile kısmı dolandırıcılık. Bir ürün satın alıyorsun daha sonra vazgeçiyorsun (siparişten 2 saat sonra) mail atıyorsun maile cevap olarak iptal sağlanmadı kargoya hazırlanıyor diyorlar. Ürün geliyor kapıdan çeviriyorsun geri gidiyor para iadesi almak için 14 gün içerisinde keyiflerine göre iadeyi onaylayıp daha sonra da parayı çıkmalarını bekliyorsun bir de bankadan paranın gelmesini bekliyorsun hoop 1 ay çöpe gitti. Adamlar da senin paranı içerde çevirip faizden para kazandı. Mahalle bakkalında bile iadeni alırsın. Adamların yaptıkları tek şey yayıncılara vs sistem verip reklam yaptırmak.

Aynı kulaklık için başka bir sorunla İtopya'ya başvurmuştum komple kulaklığımı değiştirdiler. Neye göre değişiyor bilmiyorum ama garip bir müşteri servisleri var galiba.

İtopya destek konusunda kötü bence. SSD için servis değişim kararı verdi, İtopya'ya ilettim ve bugün yasal süre olan 20 iş günü dolmasına rağmen hâlâ sonuç yok. Tedarikçiden ürün bekliyoruz diye oyalıyorlar. Tedarikçiye soruyorum, kainatta o kadar SSD varken bizim elimizde A101'den aldığımız Hi-Level'dan başka bir şey yok, ölürüm de başka SSD vermem diyor. Muadil ürün istiyorum, alt kalite istemiyorum deyince git seneler öncesinin para iadesini al diyorlar. Onunla da 64 GB USB alırım. Fıkra bu kadar. İtopya iyidir, güzeldir ama konu desteğe gelince yasal süreyi bile geçirir, mahkelemelerde uğraşır durursun.

“İtopya iyidir, güzeldir ama konu desteğe gelince yasal süreyi bile geçirir, mahkelemelerde uğraşır durursun”
Bu, bu, nedir bu?
Yolda giderken, hem gaza hem frene basılmaz ki.🧐
Boyle söyleyince insanların algılama ayarlarını bozarsın😁
Üniversite de tez konusu olur kanımca🤔😬