Adamlarda ucuz bir şey yok ki, piyasada 10 olan burada 12-13 zaten, işlemciye bakıyorum piyasada 21 burada 26, nasıl iş yapıyorlar anlamak zor
Ama indirim yaptılar mı da harbi yapıyorlar hocam. Kampanya ay sonuna kadar geçerli görünüyor, eğer bu ay içerisinde F/P bir sistem paylaşırlarsa bu şekilde de 1500 TL indirimi alabiliyoruz ve daha da uyguna geliyor.

Ama indirim yaptılar mı da harbi yapıyorlar hocam. Kampanya ay sonuna kadar geçerli görünüyor, eğer bu ay içerisinde F/P bir sistem paylaşırlarsa bu şekilde de 1500 TL indirimi alabiliyoruz ve daha da uyguna geliyor.
Pckolik troll olarak tanımladım seni. Nereden öveceğini şaşırıp saçmalamışsın.

PcKolik troll olarak tanımladım seni. Nereden öveceğini şaşırıp saçmalamışsın.
Nasıl tanımlarsanız tanımlayın, tanımadan sallamak kolayınıza gelmiş sanırım 😉

Gerçekten de şu ana kadar hazırladıkları çok F/P sistem oldu, eğer bu ay yine böyle bir sistem hazırlarlarsa bu şekilde 1500 TL indirim de alabiliriz dedim bu mu trollük Allah aşkına?

Nasıl tanımlarsanız tanımlayın, tanımadan sallamak kolayınıza gelmiş sanırım 😉

Gerçekten de şu ana kadar hazırladıkları çok F/P sistem oldu, eğer bu ay yine böyle bir sistem hazırlarlarsa bu şekilde 1500 TL indirim de alabiliriz dedim bu mu trollük Allah aşkına?
Ben Pckolik kadar paragöz bir firma görmedim. Adamların kampanyası bile bunu gösteriyor. Ayrıca aşırı fiyat performans hazır sistem çıkardılar dediniz. Örnek var mı elinizde? Mesela ben size bir örnek göstereyim;

Ben Pckolik kadar paragöz bir firma görmedim. Adamların kampanyası bile bunu gösteriyor. Ayrıca aşırı fiyat performans hazır sistem çıkardılar dediniz. Örnek var mı elinizde? Mesela ben size bir örnek göstereyim;

Neden şimdi durduk yere kuruldunuz ki bana? Sadece geçmişte F/P sistemler çıkardılar dedim diye troll demeler falan? Tanımadan etmeden karşınızdaki kişiye sallamak kolayınıza geliyor tabi.
Bir çok sitenin sistemlerini takip ediyorum, PcKolik'te de daha önce bir çok F/P sistem görmüştüm onu belirttim. Örnek veremiyorum çünkü spesifik bir örnek hatırlamıyorum, ancak PcKolik de diğer siteler gibi yaptığında güzel indirimler yapan bir site.