EYPROTR Uzman Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 20 29 Mart 2025 #1 Bu nedir bilen var mı? Ne olduğunu bilemedim.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.274 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.469 29 Mart 2025 #2 Bilgisayarınızda bir zararlı yazılım olabilir. Tarama yapmanızı öneririm. HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro. HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless. www.hitmanpro.com Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats. www.emsisoft.com Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin. www.kaspersky.com.tr Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda bir zararlı yazılım olabilir. Tarama yapmanızı öneririm. HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro. HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless. www.hitmanpro.com Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats. www.emsisoft.com Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin. www.kaspersky.com.tr
KS KS EYPROTR Uzman Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 20 29 Mart 2025 #3 Kaspersky yüklü tam tarama yapmıştım bir şey çıkmamıştı. Bilgisayarımda crack bir oyun var fakat Kaspersky Premium ve Malwarebytes ile tarama yapmıştım ve bir şey çıkmamıştı. Yüklediğim zamanlarda bir şey yoktu zaten ondan sonra format attım sonra olmaya başladı bu olay. Tekrardan format atacağım şimdi. Son düzenleme: 29 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Kaspersky yüklü tam tarama yapmıştım bir şey çıkmamıştı. Bilgisayarımda crack bir oyun var fakat Kaspersky Premium ve Malwarebytes ile tarama yapmıştım ve bir şey çıkmamıştı. Yüklediğim zamanlarda bir şey yoktu zaten ondan sonra format attım sonra olmaya başladı bu olay. Tekrardan format atacağım şimdi.
Z zervipiglinadamolun01 Üyecik Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 1 Beğeniler -1 17 Nisan 2025 #4 Her sorunda format atma aga, bozulur PC. Artı 0 Eksi
F fjkfjk Üyecik Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 29 Haziran 2025 #5 Muhtemelen windowsun "feedback verme" zımbırtısını "Win + F" kısayolunu yanlışlıkla tetiklemişsin. EYPROTR dedi: Bu nedir bilen var mı? Ne olduğunu bilemedim. Genişletmek için tıkla... https://chatgpt.com/share/686183fe-7550-8010-a6b4-dcb1b2a27420 Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin Artı 0 Eksi
Muhtemelen windowsun "feedback verme" zımbırtısını "Win + F" kısayolunu yanlışlıkla tetiklemişsin. EYPROTR dedi: Bu nedir bilen var mı? Ne olduğunu bilemedim. Genişletmek için tıkla... https://chatgpt.com/share/686183fe-7550-8010-a6b4-dcb1b2a27420 Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin
KS KS EYPROTR Uzman Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 20 29 Haziran 2025 #6 fjkfjk dedi: Muhtemelen Windows'un "feedback verme" zımbırtısını "Win + F" kısayolunu yanlışlıkla tetiklemişsin. https://chatgpt.com/share/686183fe-7550-8010-a6b4-dcb1b2a27420 Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Format attım hocam sorunu çözmüş oldum, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
fjkfjk dedi: Muhtemelen Windows'un "feedback verme" zımbırtısını "Win + F" kısayolunu yanlışlıkla tetiklemişsin. https://chatgpt.com/share/686183fe-7550-8010-a6b4-dcb1b2a27420 Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Format attım hocam sorunu çözmüş oldum, teşekkür ederim.