Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Bilgisayarınızda bir zararlı yazılım olabilir. Tarama yapmanızı öneririm.
www.hitmanpro.com
www.emsisoft.com
www.kaspersky.com.tr
HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.
EYPROTR
Uzman
Kaspersky yüklü tam tarama yapmıştım bir şey çıkmamıştı.
Bilgisayarımda crack bir oyun var fakat Kaspersky Premium ve Malwarebytes ile tarama yapmıştım ve bir şey çıkmamıştı.
Yüklediğim zamanlarda bir şey yoktu zaten ondan sonra format attım sonra olmaya başladı bu olay. Tekrardan format atacağım şimdi.
Bilgisayarımda crack bir oyun var fakat Kaspersky Premium ve Malwarebytes ile tarama yapmıştım ve bir şey çıkmamıştı.
Yüklediğim zamanlarda bir şey yoktu zaten ondan sonra format attım sonra olmaya başladı bu olay. Tekrardan format atacağım şimdi.
Son düzenleme:
zervipiglinadamolun01
Üyecik
Her sorunda format atma aga, bozulur PC.
Muhtemelen windowsun "feedback verme" zımbırtısını "Win + F" kısayolunu yanlışlıkla tetiklemişsin.
Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin
Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin
EYPROTR
Uzman
Muhtemelen Windows'un "feedback verme" zımbırtısını "Win + F" kısayolunu yanlışlıkla tetiklemişsin.
Detaylı bilgiyi burada bulabilirsin.
Format attım hocam sorunu çözmüş oldum, teşekkür ederim.