NeonCircuit

Uzman
Başlıkta olduğu gibi nasıl yapabilirim?

Videolar izleniyordu, bir anda izlenmeler durdu, Shadow ban mı var YouTube kanalımda?

Bir de bir kanalın içeriklerinden yapıyordum, o kanal mı bir şey yapmış olabilir?

Son düzenleme:
Gölge banı genelde içerik üretmeye ara verdiğinizde karşılaşılan bir durum platform fark etmeksizin. Ancak en belirgin örneğini Instagram'da hissedersiniz.

Gölge banı genelde içerik üretmeye ara verdiğinizde karşılaşılan bir durum platform fark etmeksizin. Ancak en belirgin örneğini Instagram'da hissedersiniz.
Ya bu içerik paylaşamaya ara verme durumunu evet ben de duymuştum. Bu bu kadar ciddi mi? Evet, geçtiğimiz günlerde 1 gün ara vermiştim, ama sadece 1. Kanalımda bu arada her gün video yüklüyorum, daha doğrusu her gün yüklemeye çalışıyorum.

YouTube kanalınıza gizli ban atmaz. Direkt Telif bildirimi verir. Muhtemelen SEO puanınız aniden düştü. Benim de başıma geldi. Bir süre daha içerik üretmeye devam edince düzeldi.
Aa öyle mi? Düzeldiyse iyi. Şöyle göstereyim son durumu. Sadece 31 Ocak'ta paylaşım yapmadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-03 231104.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-03 231104.webp
    145,9 KB · Görüntüleme: 31
Ya bu içerik paylaşamaya ara verme durumunu evet ben de duymuştum. Bu bu kadar ciddi mi? Evet, geçtiğimiz günlerde 1 gün ara vermiştim, ama sadece 1. Kanalımda bu arada her gün video yüklüyorum, daha doğrusu her gün yüklemeye çalışıyorum.
Aa öyle mi? Düzeldiyse iyi. Şöyle göstereyim son durumu. Sadece 31 Ocak'ta paylaşım yapmadım.
Siz ama Shorts kullanıyorsunuz. Shorts argoritması çok dengesiz çalışıyor. Aynı durumu ben de çok sık yaşıyorum.

Siz ama Shorts kullanıyorsunuz. Shorts argoritması çok dengesiz çalışıyor. Aynı durumu ben de çok sık yaşıyorum.
Evet yaa... Shorts maalesef öyle deniliyor. Çok dalgalanmalar yaşanabilirmiş bu tarz kanallarda.

Ben bu arada şundan bahsedeyim, bu kanalımda daha önceden sadece film kesitleri paylaşırdım, sadece. Ama para başvurusu yaptığımda o klasik "tekrar kullanılan içerik" hatasıyla kabul edilmedi. Sizin kanalınızın geliri açık mı? Ne üzerine?