İzmir AKP'ye geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MilasRumi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 674
  • Etiketler Etiketler
    akp geçti
Ekleme yapayım: Eskişehir de aynı durumda.

Çök Akpkk çök, kim tutar seni bir kolunda belediye, diğer kolunda da terör ortakları varken kim yolundan alıkoyar seni. Kırmızı çizgiymiş, maneviyatmış hiç tanıdık gelir mi?

Bir süreliğine çöp falan yok reis belki eskidendir en son öyle görmüştüm gittiğimde. İzmir'i bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kartal'dayım bir süreliğine çöp falan yok reis belki eskidendir. İzmir'i bilmiyorum.

Bir süreliğine yok hocam, benim arkadaş orada git gel yapıyorum arada. En son gittiğimde hiçbir şey yoktu, doğru. Ama bundan 1 sene önce gitmiştim, yol kenarında çöp kutuları kenarları ful poşet çöp doluydu. Yani burada kesinlikle CHP kötü, AKP iyi demiyorum ama CHP belediyecilik olarak sanki biraz fıs gibi ya.

O zaten bilinen bir şey. CHP Belediyecilikte çöp ama ben görmediğimi söyledim sadece. Çöp falan hiç görmedim buralarda bir süredir buradayım. Beraber çalışan iki parti arasında değişim olmuş der geçerim.

Son düzenleme:

O konuda hemfikiriz, son 1 yılda kim ne gördük. Belediyeyi geçtim, artık asayiş yok sokaklarda. Ben kendim geceleri dışarıda olurum, bazen bekçi falan da göremiyorum uzun zamandır. Belediye AKP'nin. Çöp olayı burada oldu mu dersen, ben hiç görmedim. Onun dışında asayiş eksik, belki biraz tadilat vs. olabilir. Yeni bir şey yok. Muhtarlık var mesela, muhtar niye var, devlet niye muhtara para veriyor, belirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…