Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Son dönemde yolda yürüyen insanlara elektrik çarpması olayları üzerine çok gündeme geldi. Bugün de yaklaşık 2 saat beklememin üzerine bisikletli olarak güzken bütün otobüsler bisiklet aparatsız geldi. Uygulama zaten berbat 15 denemede 1 kere giriş yapabiliyorsunuz onda da yönergeler uymuyor otobüs önümde hemen 15 dakika gösteriyor duraktan gidince listeden siliniyor.

CHP belediyeciliği " İzmir nasıl olsa elimizde" diye hiçbir şey yapmıyor. Yollar zaten ona keza düzgün 1 tane yol yok ya çok kötü lastikler tutmuyor ya da direkt asfalt yok taş çakıl. En son seçimlerde de ak partiye geçmesini umuyordum fakat tabii ki CHP'li karşıyaka teyzeleri izin vermedi. Umarım bir dahaki seçimde ak partiye geçip düzgün hizmet almaya başlarız.

İzmirli diğer kullanıcı arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz?
@144 sizin de düşüncelerinizi almak isterim.

Bu ülkede denetimler düzgün yapılmadıkça, cezalar dişe dokunur olmadıkça ve holigan gibi parti tutulmaya devam edildikçe değişen tek şey parti ismi olur.

Hizmet sadece yandaşlara akar. Vergi veren vatandaş ise sizin yaşadığınız gibi sıkıntılarla uğraşıp durur. Tüm kurumların bağımsızlığı bu yüzden önemli...

Altyapısı kötü olan bir yer İzmir. Bir ara kötü koku da vardı.

Kanalizasyon sorunu çok eski tarihlerden beri var.

Son dönemde yolda yürüyen insanlara elektrik çarpması olayları üzerine çok gündeme geldi. Bugün de yaklaşık 2 saat beklememin üzerine bisikletli olarak güzken bütün otobüsler bisiklet aparatsız geldi. Uygulama zaten berbat 15 denemede 1 kere giriş yapabiliyorsunuz onda da yönergeler uymuyor otobüs önümde hemen 15 dakika gösteriyor duraktan gidince listeden siliniyor.

CHP belediyeciliği " İzmir nasıl olsa elimizde" diye hiçbir şey yapmıyor. Yollar zaten ona keza düzgün 1 tane yol yok ya çok kötü lastikler tutmuyor ya da direkt asfalt yok taş çakıl. En son seçimlerde de ak partiye geçmesini umuyordum fakat tabii ki CHP'li karşıyaka teyzeleri izin vermedi. Umarım bir dahaki seçimde ak partiye geçip düzgün hizmet almaya başlarız.

Konuya güncelleme: Az önce konut vergisini yatırmak için belediye sitesine giriş yaptım ödeme sayfasına geçerken geçersiz URL diyor. Bir işi de düzgün yapsalar şaşarım :D.
Elimizle vergi ödemek istiyoruz onu da yapamıyoruz :D.

İzmir'e arada sırada giden birisi olarak, Türkiye'nin en varoş kenti diyorum. İzmir'in böyle olması tamamen izmiir halkının suçu! Hiçbir talepleri yok neredeyse, cehape oraya fetocudan aday koydu kafa yer diye yine ses çıkmadı. Sonra hizmet için oraya AKP'yi istersen maalesef kardeşim sende diğer izmirliler gibisin pek yenilikçi ve yapıcı düşüncelere sahip değilsin. AKP = CHP'dir bunu unutmayın. Gidin daha düşük yeni partilere verin, onların sorumlulukları daha fazla olacaktır emin olun.

İzmir'e arada sırada giden birisi olarak, Türkiye'nin en varoş kenti diyorum. İzmir'in böyle olması tamamen izmiir halkının suçu! Hiçbir talepleri yok neredeyse, cehape oraya fetocudan aday koydu kafa yer diye yine ses çıkmadı. Sonra hizmet için oraya AKP'yi istersen maalesef kardeşim sende diğer izmirliler gibisin pek yenilikçi ve yapıcı düşüncelere sahip değilsin. AKP = CHP'dir bunu unutmayın. Gidin daha düşük yeni partilere verin, onların sorumlulukları daha fazla olacaktır emin olun.

AKP en azından güzel fon alacağından bir şeyler yapabilir. Antalyaydı sanırım bir sene CHP bir sene AKP'ye veriyorlardı belediyeleri. Bir sene hizmet alıyorlar bir sene eğleniyorlar sosyal etkinlikler vs düzenletiyorlar. Keşke İzmir'de de aynısı olsa.

İzmir'e hiç gitmedim ama buna katılmıyorum. Mesela diyorlar ki 'rekabet olmazsa hizmet olmaz,' alakası yok abi. Neden, Konya'da çok mu rekabet var? Hayır, yok. AKP çatır çatır alıyor her seçim. Türkiye'de gitmediğim şehir azdır ve aralarında en iyi şehir düzeni kesinlikle Konya'da. Sokaklar aşırı güzel tasarlanmış, geniş yollar var, sanayi açısından da çok iyi. Mesela bizim tekstil sektöründe Mersin'de yıllardır tekstil kenti istiyoruz ama MHP de CHP de yapmıyor. Fakat Konya'da tekstil kentinden tutun bir sürü sanayi var. Yani anlayacağınız, doğru bir adamın gelmesi lazım; bu işin AKP veya CHP ile alakası yok.