En azından numaralandırmayı yaparken doğru yaptığımı söyleyebiliriz. Hatırlarsan iki kere "iki" kullanmıştın, halbuki o üçüncü cümlendi. Burada komik olan şeylerden biri de hor gördüğün bir fikir aktarma yöntemini kendin de yapmış olman, daha da komik olan şey sayım konusunda sıralamayı karıştırman.
Valla insan hata yapabilir, aynı anda 3 konuya cevap yazıyordum, senin gibi oturup bu gereksiz tartışmayı ana hedefim belirlemedim, üzgünüm hata yaptığım için... İnsanlar hata yapabilir, ben de yapmışım kontrol ettim, bunun nesi komik? Lütfen zekandan şüphe ettirme bana, komik duruma düşüyorsun.
Bak tekrar söylüyorum, sen raporla bana özelden ateşleneceksen tarzı konuşan, adına özür dilenmiş birisisin, yetkilerin alınmış bu konuda, benim sıralamayı karıştırmam mı daha komik sence?
Önceki mesajlarını okumak isteyebilirsin.
Tüm egonu, kişiliğini bir kenara bırakıp, sana hakaret ettiğimi düşünüyorsan beni raporlayabilirsin. Buna söyleyeceğim tek şey bu, zira üst mesajlarıma asıl sen gidersen defalarca kez senin kötü birisi olmadığını, sadece benim bildiğim ve benimle olay yaşayan birisi olarak (ki o olayda da haklı görüldüm.) bana göre iyi biri olmadığın konusunda düşüncemi belirttim, ki değilsin de iyi biri bana göre senin adına özür bile dilendi ne anlatıyorsun?
Çok mu zor? "Pekala, ben iyi biri olduğumu düşünüyorum. Sana göre kötüysem bu umurumda değil." demek. Basit, yapabilirsin, pasif agresiflik falan olarak da algılamam, dilediğini söyle zira umurumda değil.
Aynı şekilde bu hitap şekli de iyi gözükmüyor, gözden geçirmen iyi olabilir.
Canım sana canım dememle alakalı ne bir hitap bozukluğu olabilir? Birader, hacı, kardeş, hayırdır? falan desem haklısın, bu gerçekten kötü olurdu, hatta agresif gözükebilir de canım demenin nesi kötü? Kimse sana canım demedi mi hayatın boyunca? Kötü bir amacım yok.
Bu hitap şekli iyi gözükmüyor, gözden geçirmek isteyebilirsin.
Tekrar söylüyorum canımın içi, bu bir hakaret değil, kötü bir hitap şekli de değil, dilersen bunun hakkında bir konu açıp bu kelimelerin yasaklatılmasını oylayabilirsin. Bana da söylersen hiç fark etmez bu arada, her şeyi geçip bunlara takılmıyorum ben.
Senin şahsına hakaret etmiyorum, etmem de. Seninle bir olay yaşadım, ama bu senin şahsına hakaret etmem için bana sebep vermez, nereden geliyor bu düşünceler?
Lütfen artık bu tartışmayı bitirelim olur mu... Konu gereksiz mesajlar ile doluyor.