Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Aslında rüzgar yine yön değiştirdi, şehir içindeki duman dağıldı yanık kokusu azaldı tahminimce gözüken dağın arkasına doğru gidiyor yangın. Şehire doğru olan hararet azaldı gibi.@Barış, resimden pek anlaşılmıyor da bayağı yakın gibi gözüküyordu.
- Makaleler
- 20
Evka-4'de oturan bir arkadaşım oradaki dağa giden bir iki kişi gördükten 5 dakika sonra yangın çıktığını söylüyor, sabotaj olayları sanırım gerçek. Şu an için yangın yönü şehir merkezine doğru değil gibi ama ormanlık araziye yayılması daha durdurulamaz hale getirecek.Hocam yangın çok fazla kuvvetlendi ve parçalara bölündü farkı farkı yangınlar çıkmaya başladı iş büyüyor takviye bir an önce gelmezse İzmir kül olucak rüzgar şiddetlendi itfaye ekipleri yetersiz kaldı.
TEM yelekli polislerimiz birkaç kişiyi yangın bölgesinden kaçarken yakalamışlar sanırım bahsetiniz kişiler onlar. Ek Olarak Bugün Türkiye Genelinde 71 Orman Yangını Çıktı.Evka-4'te oturan bir arkadaşım oradaki dağa giden bir iki kişi gördükten 5 dakika sonra yangın çıktığını söylüyor, sabotaj olayları sanırım gerçek. Şu an için yangın yönü şehir merkezine doğru değil gibi ama ormanlık araziye yayılması daha durdurulamaz hale getirecek.
Neden yeteri kadar gündem de değil bu olay, çok üzücü. Bir kaç kaynaktan bakıyorum, maalesef durum çok kötü, yangının etkisi çok büyük ve ciddi bir yayılım söz konusu olduğu söyleniyor..
Yapanlar ise "ateşin çocukları" denen fakat asıl adları operasyon çocukları olan pkk'lı asalakların, 0 iq beyinleriyle yaptığı saçmalıklar silsilesi..
Canla başla çalışan ekiplere, yardım için koşan insanlara, bu saçma sapan durumu yaşayan insanlarımıza allah yardım etsin, sabırlar versin..
Yapanlar ise "ateşin çocukları" denen fakat asıl adları operasyon çocukları olan pkk'lı asalakların, 0 iq beyinleriyle yaptığı saçmalıklar silsilesi..
Canla başla çalışan ekiplere, yardım için koşan insanlara, bu saçma sapan durumu yaşayan insanlarımıza allah yardım etsin, sabırlar versin..
- Makaleler
- 20
Yangın şehir merkezinden uzaklaştırıldı, dün sabahki yoğunlukta devam ediyor şehire tekrar dönmesi mümkün değil gibi çünkü döneceği yerde yanacak bir şey kalmadı. Tüm gece kendinden feda edip çalışan görevlilere saygımız sonsuz