Verilebilecek en iyi cevap: Sessiz kalmaktır. Her küfürü de umursamamak lazım. Her küfür umursanacak olsaydı hayat çekilmez olurdu. Bir süre sonra kendisi de unutacaktır. Konuda bahsi geçen kişinin, başkalarına ilk küfür etmesi değil. YouTube'da yayın kesitlerine bakıldığında, kime görsek küfür ediyor. Önceden Twitter hesabından sürekli Tweet atıyordu. Artık Twitter hesabından Tweet atmıyor galiba. Denk gelemedim pek.

Onun numarasını bulup yayında duymadığı küfürleri söylemek istiyorum. Ergen Qabil Memmedov.
Sağlam tazminat ödersin o zaman. Küfürden ayrı, kişisel bilginin yasa dışı elde edilmesi ve kullanımından ayrı ceza alırsın. Param var, küfredip rahatlamak istiyorum dersen sen bilirsin tabii.

Jahrein, Recep Baltaş kendisine dava açsa bile büyük ihtimalle ceza almaz hatta Recep Baltaş'ın suçlu çıkma ihtimali az değil. İlk olayda adamın eşine Recep Baltaş tarafından omurgasız diye söylenen hakaret var, husumet yıllar önce başlıyor. Sonra Recep Baltaş yapması gerekeni yapıp özür diliyor ama Jahrein bunu kabul edecek olgunluğa sahip değil, tepkisel davranıyor. Onun da üstüne Techolay'daki bir videoda alenen adamın kişisel bilgilerini, o bilgiyi özellikle yasa dışı elde etmemiş olan başkalarına da yayma hatası var. O da zaten buna güvenip küfrediyor, istiyor ki Recep Baltaş kendisine dava açsın ve şovunu yaparak tazminat kazansın. İki olayda da maalesef bu adam haklı ama güç zehirlenmesinden dolayı tepkinin yerini ve sınırını umursamadan karşılık veriyor.

Her ne olursa olsun küfürle bir yere varılamaz, yaptığı saygısızlıktan öte gitmez. Kendi itibarını kendi batırıyor.

Düzenlemeyi başa ekliyorum.
Sesi kısık ve hasta doktor konuşmayı yasaklamış, o yüzden sesini yapay zekaya aktarmış ve oradan konuşuyor. Yayın başında açıklıyor arkadaşlar.

Benim anlamadığım, bu verileri koruyamayan TurkNet olmasına rağmen en büyük küfürleri Recep Baltaş'ın işitmesi. Aynı hakaretleri neden TurkNet'in sahibine ya da güvenliğinden sorumlu kişilere etmiyor da Recep Baltaş'a ediyor? Tamam, Recep abi hata yaptı, bunun savunulacak bir tarafı yok ama sanki verileri direkt o sızdırmış gibi her yayında sövülmesi mide bulandırmaya başladı.

İlgili görsel ve video:

Eki Görüntüle 142979

https://kick.com/holyphoenix/videos/edf5bb93-8914-4fff-9666-c5a94a7d3d4c?t=31744

Klibin devamında da küfürlere devam ediyor ama klipte süre sınırı olduğu için tamamını alamadım, kendiniz bakabilirsiniz. Süre 8. saat 49. dakika ve sonrası

Recep bey ne hata yapmış?